Προς το περιεχόμενο

Έχει πάρει κανείς το istomp;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

;) ;)

Εγώ που δεν έχω εμπειρία με κανένα προϊόν της Apple θα είχα την περιέργεια να σκαλίσω ένα τέτοιο π.χ.

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η λογική πίσω από αυτό το προϊόν, όπως τη (δια)βλέπω είναι:

1. όσοι έχουν iphone θα βρούν ευκαιρία να το μοστράρουν ΚΑΙ σ' αυτό το χώρο

Περισσότερο viral προϊόν είναι παρά χρηστικό.

Διαφωνώ... η Digitech είναι από τις μεγάλες εταιρίες που δεν έχουν καθόλου, μα καθόλου την δυναμική του viral ή του "μοδάτου". Από κει και πέρα είναι ένα προϊόν μη "απαραίτητο" (με την έννοια πως υπάρχουν τόσα άλλα που κάνουν την ίδια δουλειά) αλλά πρωτοποριακό και ένα βήμα προς την κατεύθυνση του programmable rig, όχι με απλά presets αλλά με αλλαγή συθέμελα όλης του της λειτουργίας μέσα σε μια στιγμή, με παράλληλη χρήση των μοντέρνων gadgets (αϊφόνια, αντρόιντια, αϊπάντια και λοιπά αϊσιχτίρια).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Η μόνη χρηστικότητα που εγώ βλέπω είναι:

Έχω 5 πετάλια, θέλω 100% σιγουριά πως παίζουν όλα σωστά στη σκηνή, άρα για να αντιμετωπίσω το ενδεχόμενο ένα από αυτά να χαλάσει, παίρνω το μπλιμπλίκι, κι όταν το Χ από τα 5 χαλάσει, το βάζω να το αντικαταστήσει

Το παίρνω δηλαδή ως backup και των 5 πεταλιών μου, αφού έχω φυσικά αγοράσει τα 5 αντίστοιχα μοντέλα.

Η μόνη χρηστικότητα που εγώ βλέπω είναι:

Έχω 5 πετάλια, θέλω 100% σιγουριά πως παίζουν όλα σωστά στη σκηνή, άρα για να αντιμετωπίσω το ενδεχόμενο ένα από αυτά να χαλάσει, παίρνω το μπλιμπλίκι, κι όταν το Χ από τα 5 χαλάσει, το βάζω να το αντικαταστήσει

Το παίρνω δηλαδή ως backup και των 5 πεταλιών μου, αφού έχω φυσικά αγοράσει τα 5 αντίστοιχα μοντέλα.

Αυτό είναι καλό σενάριο, τι γίνεται όμως αν σου χαλάσει το iPhone ή το καλώδιο? Πολύ μπελά δε βάζουμε στο κεφάλι μας?

Πολύ μπελά δε βάζουμε στο κεφάλι μας?

Αυτό.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε και λεφτά να χαλάμε. Το πρωτότυπο δεν σημαίνει και επαναστατικό αλλά ούτε και χρήσιμο.

Και στην τελική αν θες back up στα πετάλια γιατί να μην πάρεις....πετάλια.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Και στην τελική αν θες back up στα πετάλια γιατί να μην πάρεις....πετάλια.

Κάνοντας και πάλι τον δικηγόρο του διαβόλου, με το μπλιμπλίκι αυτό υποκαθιστάς πολλά πετάλια, εφόσον μόνο ένα χαλάσει

Άρα "αντέχεις" ένα single failure, όποιο από τα 5 ή ίσως και 10 πετάλια σου χαλάσει

Διαφορετικά θα έπρεπε να κουβαλάς 2*Ν πετάλια, τώρα κουβαλάς Ν+1

o μόνος καλός λόγος που μπορώ να σκεφτώ για να το πάρει κανείς (εκτός αν είναι ψώνιο γκατζετάκιας) είναι (αν έχει καλή ποιότητα ήχου) να το χρησιμοποιήσει σαν ένα έξτρα εργαλείο σε μια ηχογράφηση δρόμου (με λάπτοπ, χωρις πολλά πολλά μπλιμπλικια στις βαλίτσες του).... Πάντως σαν ιδέα είναι πρωτοποριακό και νομιζω υπάρχει σε πεταλιέρα (το έχω διαβάσει στο guitar world, σε εντυπη έκδοση προ μηνων), με μεγάλη οθόνη και πολλά πετάλια που τα προγραμματίζεις να κάνουν ότι θες. Μια πιο γκλάμουρ touch screen πεταλιέρα δηλαδή η οποία κοστίζει πολύ περισσότερο. Γενικά πιστεύω ότι σε 5-6 χρόνια όλα προς τα εκεί θα πάνε, ότι έγινε και με τα κινητά, θα γίνει με τους υπολογιστες κτλπ. καινουριο κοσκινάκι μου δηλαδη, ή για την ακρίβεια...καινούριο touch screenάκι μου....

www.thedamnationproject.com

Γενικά πιστεύω ότι σε 5-6 χρόνια όλα προς τα εκεί θα πάνε, ότι έγινε και με τα κινητά, θα γίνει με τους υπολογιστες κτλπ. καινουριο κοσκινάκι μου δηλαδη, ή για την ακρίβεια...καινούριο touch screenάκι μου....

Ναι, αλλά εδώ είμαστε κιθαρίστες. Αν υπήρχαν λαμπάτοι υπολογιστές, τέτοιους θα είχαμε ;D

Ναι, αλλά εδώ είμαστε κιθαρίστες. Αν υπήρχαν λαμπάτοι υπολογιστές, τέτοιους θα είχαμε ;D

Λαμπάτες κάρτες ήχου πάντως υπάρχουν

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου