Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Ξαναεκτείθεμαι, τα πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Στίχοι - Μουσική - Ηχογράφηση , Μίξη δικά μου, και όλα τα όργανα εκτός απο μπάσο που έπαιξε ο κουμπάρος μου , με ένα παλιο-KenSmithΒlackTigerVintage 6 string :P :P :o :o και το addictive που παιζει τα τυμπανα. Φωνή ο φίλος Νίκος. Ευχαριστώ και τους 2! Σχολιάστε ελέυθερα. (Έφυγε και η αίτηση για την ΑΕΠΙ με ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα. σε λίγο φεύγουν και demo cds.αν ενδιαφέρεται κάποιος , p.m. me. Ευχαριστώ ;D ) ΗΡΘΕΣ_ΞΑΦΝΙΚΑ.mp3 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Σπύρο να μη σου πω ψέματα, δεν είμαι καθόλου οπαδός του ιδιώματος αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Απλώς δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνει. Να επισημάνω ομως ότι θεωρώ την παραγωγή σου παραφορτωμένη. Η δε φωνή (Νίκος) αν δεν ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα, κάνει πολύ άσχημα. Πολύ καλή φωνή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2012 Η δε φωνή (Νίκος) αν δεν ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα, κάνει πολύ άσχημα. Πολύ καλή φωνή. Έχει πολύ καλή χροιά, σε πολλά σημεία δεν είναι στον τόνο όμως. Μ' άρεσε το κομμάτι, έχει κάτι από τη χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού. Μ'άρεσε και το σόλο κιθάρας. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Χωρίς να είμαι οπαδός του συγκεκριμένου είδους, η προσπάθεια είναι ιδιαιτέρως καλή :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 μαλιστα κυριοι. ευχαριστω για τον χρονο σας να ακουσετε και να γραψετε σχολια πολυτιμα για μενα. audiokostas, ναι ειναι στο οριο του "φορτωμενου" , επηρεασμενος απο το νυχτερινο παταρι γαρ... ο Νίκος σχολειται επαγγελματικα - οσο του επιτρεπουν τα δεδομενα του νησιου- εχει βελτιωθει οντως πολυ. nestoras , επιτηδες δεν χρησιμοποιησα κανενος ειδους autotuner για τα φωνητικα. thank you hyperpanos! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Αφιέρωσα και εγώ λίγα λεπτά να ακούσω τη δημιουργία σου και μπορώ να πω ότι αν το άκουγα τυχαία στο ραδιόφωνο θα το άφηνα να παίξει. Το μόνο που θα πω είναι ότι το τελειώνει κάπως απότομα κατά τα άλλα ήταν πολύ καλό :) In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση