Minoru Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Για βρές λοιπόν, ένα κόλπο να ακούγονται και οι μονοπήνιοι...σαν διπλοί! ;D ;D +100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 +100 Κρατάτε μία πισινή...τον έχω ικανό να βρεί!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Για βρές λοιπόν, ένα κόλπο να ακούγονται και οι μονοπήνιοι...σαν διπλοί! ;D ;D Stratocaster, position 2, 4 :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Stratocaster, position 2, 4 :P Θάθελες!!! :D ;D ;D ειδικά εάν έχεις επάνω τίποτα CustomShop 54... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 btw, πολυ καλο το κολπο. εγω εχω δοκιμασει να "κουρεψω" τις βιδες οσο προεξειχαν απο κατω γιατι αυτο και καλα μειωνει τα eddie currents, αλλα εδω εχουμε κατι τελειως διαφορετικο. ...ηδη ψαχνω κατσαβιδι wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 ...βεβαια αν οι μαγνητες ειναι απο εκεινους με τα τεχνηέντως ασυμμετρα πηνια, θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα παιζει. Οπως επισης πως μπορει να ακουγεται (αν ακουγεται) σε περιπτωση coil split το πηνιο χωρις τους πολους. Τελος αξιζει να σημειωθει οτι τα "ενεργα" πηνια ειναι πιο προς το μεσο απο οτι σε μια κανονικη single coil_ατη κιθαρα. btw, τα εχω βγαλει ηδη απο την 335 και μολις ξυπνησει το μωρο δοκιμαζω... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Επίσης - αν δείτε κ το δεύτερο βίντεό του στο youtube - ενδιαφέρουσα η παρατήρηση του φίλου μας σχετικά με την αξία του ποτενσιομέτρου (καθώς παραμένει σε 500 αντί 250 που ενδείκνυται για μονούς). Ανυπομονώ επίσης να επιτεθώ με κατσαβίδι στους δικούς μου humbuckers ... Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 ...ηδη ψαχνω κατσαβιδι Ανυπομονώ επίσης να επιτεθώ με κατσαβίδι στους δικούς μου humbuckers ... κακούργε alderbody, πήρες και άλλους στο λαιμό σου.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 κακούργε alderbody, πήρες και άλλους στο λαιμό σου.... Μπα.. μάλλον ο jazzjoker που πόσταρε το βίντεο μου την έκανε τη ζημιά ... Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Μπα.. μάλλον ο jazzjoker που πόσταρε το βίντεο μου την έκανε τη ζημιά ... Και να φανταστείς ότι δεν έχω καν κιθάρα με humbuckers. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση