ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο ενισχυτή? Seymour Duncan convertible 60 watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά?όλοι μετά το 80 γεννηθήκατε? Δεν έτυχε να ακούσει κανένας σας τον ενισχυτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Τι ψάχνεις τώρα ρε άνθρωπα... :P Αυτός ήταν σπάνιο φρούτο απ' όταν ήταν ακόμα στην παραγωγή... http://www.noiz.gr/index.php?topic=185410.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ εισαι? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά?όλοι μετά το 80 γεννηθήκατε? Δεν έτυχε να ακούσει κανένας σας τον ενισχυτή? Είχα παίξει 1-2 φορές αυτόν που είχε ο Ζοζέφ στη Χαρ. Τρικούπη. Δεν τον ξαναείδα ποτέ κάπου αλλού. Νομίζω πως οι περισσότεροι που έχουν να πουν κάτι γι' αυτό τον ενισχυτή έχουν παίξει με εκείνο του Ζοζέφ. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ως έφηβοι τότε είχαμε ενθουσιαστεί με τα drive του αλλά σήμερα δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με κάποιον άλλο γιατί ούτε που θυμάμαι τον ήχο του. Για ένα μεγάλο διάστημα υπήρχε και ένας Seymour Duncan ενισχυτής μπάσου στο Ρόδον με τον οποίο έτυχε επίσης να έχω παίξει λίγο και μου άρεσε. Πρόκειται γι' αυτόν που φαίνεται ελάχιστα στην παρακάτω φωτογραφία, πίσω από τον πολύ αγαπητό John Cipollina. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση