spyraras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 παιδια 2 συνθ στην ιδια τιμη απο οτι βλπω στο εξωτερικα αρα και στην Ελλαδα οταν ερθει το εν λογω casio θα στοιχιζει γυρο στο 500αρι τι λετε ποιο απο τα 2 να παρω παιζω ενα χρονο αρμονιο και θελω να προχωρησω ακουω ελεκτρο και νιου ειτζ λεφτα γυρω στο 500αρι τι λετε με ενδιαφερει αν εχει μεγαλη δυνατοτητα για μιξη στους ηχους με διαφορα effects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 δεν ριχνεις κανα βλεφαρο στις αγγελιες του noiz? με 500 ευροπουλα θα βρεις κατι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 θελω κατι καινουριο οχι μεταχειρισμενο μετα απο 4 μηνες να εχει διαλυσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Δε θα διαλυσει, αλλά σεβαστή η επιθυμια σου. Θες και φυσικούς ήχους (πιανα,βιολια κτλ), ή μονο ηλεκτρονικους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 strings brass synth piano bass guitar e. piano αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 απλα εχω ακουσει και τα 2 οργανα και θελω να μου πειτε καποιες διαφορες και ποιο να διαλεξω απο τα 2 το κοργκ μπορει να παρει παραπανω ηχους απο οτι εχει αν ναι με ποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Το casio φαινεται να είναι πιο ευελικτο. Εχει και step sequencer, εχει ξεχωριστες μηχανες για organ και synth (δεν ξερω αν είναι καλές), έχει και loop sampler. Προσανατολίζεται απ'οτι βλέπω στο να φτιάχνεις εκτός των άλλων και καποια grooves, ενώ το korg περισσότερο προς το keyboard performance με ευκολία στο να φερνεις και να πειραζεις τους έτοιμους ήχους. Σίγουρα θα μπορείς να του βαλεις ήχους που θα βρεις στο ίντερνετ, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο υποστηρίζει τρελούς πειραματισμούς η μηχανή του. Και λίγο δυσκολο να δεχεται καινουρια samples. Απ'οσο τα κοιτάζω από μακριά, μάλλον θα το προτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 το korg θα προτιμουσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 α δεν εγραψα :p Το Casio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2012 Απ'οτι εχω ακουσει σε διαφορα βιντεο, τα 2 νεα Casio δεν μου εκαναν "κλικ" σαν ηχος. Μου αρεσε πιο πολυ το Korg. Αλλα νομιζω οτι το Korg εχει πιο περιορισμενες δυνατοτητες σαν synth. Δεν νομιζω να αγοραζα κανενα απ'τα 2... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση