Προς το περιεχόμενο

Λύση στο ghosting του Akai MPK49

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε ολους

Εχοντας σπαταλήσει άπειρες ωρες ψαχνοντας να βρω τι συμβαινει με το συγγεκριμενο ῾θεμα῾ (για οσους εχουν keyboard απο αυτη τη σειρα της akai καταλαβαίνουν τι εννοω)

κατεληξα οτι η λυση στο προβλημα ειναι οτι πιο απλο μπορουσε να γινει!

Δεν εχω κοιταξει καθολου μεσα στο φορουμ αν εχει γινει ξανα τετοιο τοπικ και ειδικα αν ειχε βρει καποιος αλλος τη λυση.Ειμαι απλως υπερβολικα ενθουσιασμενος που το ελυσα κι εγω και ειπα να το μοιραστω με οσους μπορει να εχουν παρομοιο προβλημα με μενα!

Η λυση λοιπον φιλοι μου ειναι η εξης :

1) Θα πεταχτεις μεχρι το Πλαισιο η κατι αντιστοιχο και θα παρεις ενα απο αυτα τα spray που φυσουλανε αερα

2) Θα λυσεις ολο το οργανο (Υπαρχουν οδηγειες στο YouTube). Θα βγαλεις φυσικα και ολα τα κουμπια απο πανω

3) Θα ψεκασεις καλα καλα τα ΠΑΝΤΑ!!! Και ειδικα τα ποτενσιομετρα και τα faders (Και απο πανω και απο τη μερια της πλακετας)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!!!!!!

Οπως αποδυκνειεται το οργανο εχει μαπα επαφες σε ολη την πλακετα του και το παραμικρο ιχνος υγρασιας η σκονης η ΚΑΠΝΟΥ (ΝΑΙ....Απαγορευεται να καπνιζουμε κοντα στο ΑΚΑΙ μας) δημιουργουν ολο αυτο το προβλημα.

Ελπιζω να βοηθησα και προφανως απευθηνομενος σε οσους σκεφτονται να αποκτησουν καποιο απο τα controlers της σειρας αυτης...... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!! Κυριολεκτικα ειναι ΜΑΠΑ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και του Miniak είναι φτηνά τα υλικά....μάπα το καρπούζι σΑγΚΑΪς.

Αν έτυχε απλά σε σένα ..θα έλεγα άτυχο το παληκάρι..αλλά να κυκλοφούν και youtube για αυτό το θέμα.... >:(

www.sonicspace.gr

• Guru

...

Η λυση λοιπον φιλοι μου ειναι η εξης :

1) Θα πεταχτεις μεχρι το Πλαισιο η κατι αντιστοιχο και θα παρεις ενα απο αυτα τα spray που φυσουλανε αερα

2) Θα λυσεις ολο το οργανο (Υπαρχουν οδηγειες στο YouTube). Θα βγαλεις φυσικα και ολα τα κουμπια απο πανω

3) Θα ψεκασεις καλα καλα τα ΠΑΝΤΑ!!! Και ειδικα τα ποτενσιομετρα και τα faders (Και απο πανω και απο τη μερια της πλακετας)

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!!!!!!

Οπως αποδυκνειεται το οργανο εχει μαπα επαφες σε ολη την πλακετα του και το παραμικρο ιχνος υγρασιας η σκονης η ΚΑΠΝΟΥ (ΝΑΙ....Απαγορευεται να καπνιζουμε κοντα στο ΑΚΑΙ μας) δημιουργουν ολο αυτο το προβλημα.

...

Ο αέρας δεν λύνει το πρόβλημα. Για να λυθεί το πρόβλημα και να δουλέψει σωστά θέλουν αλλαγή τα υλικά.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου