portnoy-hhx Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 ΟΚ.Ευχαριστω,θα λαβω σοβαρα υπ'οψη μου αυτα που μου ειπατε. :D RUMMING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YOUHOU Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 nai re xalarose kai ego otan epexa stin proti mou sinaulia eixa ligo anxos kai ta psilo exasa sto proto tragoudi xereis sto refren ksexaga to metrima stin kampana kai tetia.meletise sklira kai tha ta katafereis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2006 welcome my friend!! :lol: by the way take a look at this: :lol: Κανόνες του Forum: Πριν δημοσιεύσετε κάποια απορία ανατρέξτε στις υπάρχουσες δημοσιεύσεις. Search Γράφουμε EΛΛHNIKA με πεζους χαρακτήρες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LarryMullen Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Αμα δεις οτι τα χανεις συγκρατησου στο ταμπουρο σε ρυθμο 1 2 και μια χαρα θα το βγαλεις. Κανεις δεν το παιρνει χαμπαρι(μονο κανα μπασιστα να φοβασαι). Αλλοστε διασκευη κανεις.. εχεις δικαιωματα! :wink: Εγω που ειμαι νεος(1,5 μηνας μολις) εχω καταφερει να κρατησω ρυθμο(αντε και κανα γυρισμα) και κανεις δε μου λεει τιποτα! Απλα χαλαρωσε και απολαυσε το.. πανω απολα πεξ'το μαστερ, κοολ, θεος κτλπ. και στο τελος θα σου λενε οτι επαιξες γαματα ακομα και αν φαλτσαρες(δεν βλεπεις φειμ στορυ?? :lol: ) Καλή επιτυχια! :) Ο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ LARRY! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rattlehead Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2006 και στο τελος θα σου λενε οτι επαιξες γαματα ακομα και αν φαλτσαρες(δεν βλεπεις φειμ στορυ?? :lol: ) Καλά, αυτό είναι στάνταρ! Έχω παίξει live που για μένα ήταν τα χειρότερα και όλοι λέγαν "γαμάτα" κτλ και live που νόμιζα ότι ήταν τέλεια και οι άλλοι λέγαν ότι έχουμε παίξει καλύτερα άλλες φορές! url=http://www.echidna-band.com]Echidna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2006 Απλοποίησε το παίξιμο σου ως το σημείο που θα το ελέγχεις απόλυτα. Μην έχεις το άγχος ότι και καλά θα σου πουν ότι δεν παίζεις παπάδες. Στο τέλος θα ακούσεις και μπράβο για το ουσιαστικό σου παίξιμο. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spoilt Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 μαι συμβουλή και απο μένα όταν παίζεις διπλοπέταλο να μην σφύγγεις τους γοφούς σοὖ απο το ανγχος.....επίσης θα πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου οτι έχεις ξεφύγει απο το σημείο να μπερδεύεις τα χέρια με τα πόδια ....αλήθεια πως πήγε το live.............αυτά απο μένα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 απλως καλη επιτυχια... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση