Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και γω είμαι μέσα...τόσα χρόνια στο noiz και δεν έχω συμμετάσχει σε μπυροποσια (ενώ είμαι fan του αθλήματος).

Ας κανονίσουμε κατι...

Ίσως να υπάρχει καινούριο, πιο πρόσφατο θέμα, αλλά μιας και δεν βρήκα κάτι κάνω μια απόπειρα εδώ... Υπάρχει στο πρόγραμμα καμία μπυροποσία για καλοκαίρι? θα επαναπατριστώ για λίγες μέρες και εξ αυτών θα είμαι αθήνα για κανα διήμερο ίσως κατα τις 15/16 ιουλίου... το ξέρω πως είναι ανόητο που ρωτάω χωρίς να ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα είμαι αθήνα, απλώς σκέφτηκα να ανακινήσω λίγο το θέμα μιας και η μπυροποσία του νόιζ είναι από τα μεγάλα events που δε θέλω να χάσω φέτος :)

Μπορειτε να ανοιξετε καινουργιο θρεντ και........να γινουν οι απαρραιτητες συστασεις και απο τους πιο......παλιους στο θεμα ουτως ωστε να κανονιστει  ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 217
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Τι εννοάς φίλως με τη χρήση του D.ouble P.enetration ,διευκρίνισε ,δια να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις εις το κοινό

No one wants an alien

Τι εννοάς φίλως με τη χρήση του D.ouble P.enetration ,διευκρίνισε ,δια να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις εις το κοινό

Ακριβώς. Και να μας πείτε αν πρέπει να φέρουμε τίποτα από το σπίτι.

ο χρόνος αρκετός 

Ακριβώς. Και να μας πείτε αν πρέπει να φέρουμε τίποτα από το σπίτι.

Μπα δε νομίζω τα Dangeon συνήθως είναι πλήρως εξοπλισμένα σε σεχουαλικά βοηθήματα

No one wants an alien

• Guru

δε κόβουμε τις μπούρδες λέω εγώ, να μείνει το κανονικό ΦΕΤΙΝΟ θρεντ πάνω να δούμε τι θα γίνει, πότε και πού; Γιατί αλλιώς...  ούτε το Φλεβάρη δε μας βλέπω να μαζευόμαστε!

Άιντε!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου