fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Τα πρώτα φίλος- Φενεργκάν κατά τον Χάρη ;D Τα δεύτερα όμως ήταν... λεμονίτα :D Καλά, φενιστίλ δεν ήπιατε? Δεν σας τσίμπησαν κουνούπια? ;D Κοίτα ρε τι έχασα! >:( Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Καλά, φενιστίλ δεν ήπιατε? Δεν σας τσίμπησαν κουνούπια? ;D Κοίτα ρε τι έχασα! >:( Τα καλύτερα βρε. Άσε δε που αναλύσαμε και όλες τις ασθένειες του μυο-σκελετικού ;D Τι για τενοντίτιδες είπαμε, τι για περιαρθρίτιδες... ου ήταν υπέροχα. Σαν ιατρικό συνέδριο ένα πράγμα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Τα καλύτερα βρε. Άσε δε που αναλύσαμε και όλες τις ασθένειες του μυο-σκελετικού ;D Τι για τενοντίτιδες είπαμε, τι για περιαρθρίτιδες... ου ήταν υπέροχα. Σαν ιατρικό συνέδριο ένα πράγμα ;D ;D ;D Όχι ρε φούστη μου τι έχασα! Έχω μια εβδομάδα…..δεν μπορώ να κουνηθώ….όλη η δεξιά πλευρά της πλάτης είναι νεκρή. Ούτε το Norgestic με πιάνει , ούτε η Voltaren ούτε το Λέοντος. Θα λάμβανα απαντήσεις!!!! Να ανοίξω thread? ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Όχι ρε φούστη μου τι έχασα! Έχω μια εβδομάδα…..δεν μπορώ να κουνηθώ….όλη η δεξιά πλευρά της πλάτης είναι νεκρή. Ούτε το Norgestic με πιάνει , ούτε η Voltaren ούτε το Λέοντος. Θα λάμβανα απαντήσεις!!!! Να ανοίξω thread? ;D ;D ;D ;D ;D Μπα... ότι θες εδώ. ;D Μόνο η πλάτη ή σε χτυπάει και αλλού; Μάλλον για βαρβάτη ψύξη σε κόβω... Αλλά κάτσε να μπουν οι Dr Harris και Dr Pericles για να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Λακη περαστικα φιλε.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ στο σβερκω ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ φυσικοθεραπειας στο σπιτι (οχι στα μαγαζια τους ) αλλα με την πρωτη μικροψυξουλα με τσιγγλαει.Σε πρωτη φαση δοκιμασε με countairpain -ψιλομυριζει καμφορα αλλα κανει δουλεια αν δεις καλο συνεχισε 3 φορες την ημερα αλλοιως σε φυσικοθεραπευτη (οχι φαρμακα παρα μονο ενεσεις μυοχαλαρωτικες και παυσιπονες -κοκταιλ ) Η αλλη θεραπεια ειναι γνωστη ειδικα αν εισαι με κανα καλο μωρο θα γινεις σιγουρα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Έχω μια εβδομάδα…..δεν μπορώ να κουνηθώ….όλη η δεξιά πλευρά της πλάτης είναι νεκρή. Ούτε το Norgestic με πιάνει , ούτε η Voltaren ούτε το Λέοντος. Θα λάμβανα απαντήσεις!!!! Να ανοίξω thread? ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ θα σου πω τι να κάνεις. Γύρισε το γραφείο σου ανάποδα, να βλέπει προς τον τοίχο. Αν σου νεκρώσει και η αριστερή πλευρά της πλάτης, κλείσε το air-condition. ενεσεις μυοχαλαρωτικες και παυσιπονες -κοκταιλ Τελικά ήπιατε του θανατά χθες! ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Υ.Γ. Προς stoner: θα έρθει η ώρα αγόρι μου κι εσένα. Μη βιάζεσαι. Δεν το λέω αφ υψηλού σαν "μεγαλος", αλλά θα κάνουμε κατι άλλο προς μέρα μεριά και θα μπορέσεις να έρθεις απροβλημάτιστα. Περίεργα ντιλ γίνονται με την παντόφλα. Μπυροποσία γιοκ αλλά ξενύχτι μέχρι τις 4μιση σε κλαμπ ναι. :o Τι να κάνω πήρα μια παρέα και έπνιξα την σκοτούρα μου με Κιάμο και Πάολα σε γ' διαλογής νταπαντουπα-μαγαζι πίνοντας νοθευμένα ποτά με τυπάδες τριγύρω πουκαμισάτους και σκαρπινάτους....γιακς ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Λακη περαστικα φιλε.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ στο σβερκω ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 10 ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ φυσικοθεραπειας στο σπιτι (οχι στα μαγαζια τους ) αλλα με την πρωτη μικροψυξουλα με τσιγγλαει.Σε πρωτη φαση δοκιμασε με countairpain -ψιλομυριζει καμφορα αλλα κανει δουλεια αν δεις καλο συνεχισε 3 φορες την ημερα αλλοιως σε φυσικοθεραπευτη (οχι φαρμακα παρα μονο ενεσεις μυοχαλαρωτικες και παυσιπονες -κοκταιλ ) Η αλλη θεραπεια ειναι γνωστη ειδικα αν εισαι με κανα καλο μωρο θα γινεις σιγουρα καλα. Να σαι καλά περικλή .....and respect!!! Εγώ θα σου πω τι να κάνεις. Γύρισε το γραφείο σου ανάποδα, να βλέπει προς τον τοίχο. Αν σου νεκρώσει και η αριστερή πλευρά της πλάτης, κλείσε το air-condition. Τελικά ήπιατε του θανατά χθες! ;D ;D ;D Μιλάει ο ειδκός από πάνω ...κομπογιαννίτη ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 με κανα καλο μωρο θα γινεις σιγουρα καλα. Μιλάει ο ειδκός από πάνω ...κομπογιαννίτη ;D ;D ;D Θ. Ασκητής? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Καλημερα παιδια Μολις τωρα ξυπνησα με τα της πρωινης μου μασας Ισως η καλυτερη Μπυροποσια για μενα καθοτι οχι μονο ξαναειδα πολλους απο τους ηδη καλους μου φιλους αλλα γνωρισα και εξαιρετα ατομα που συνομιλουμε καθε μερα (σχεδον) απο εδω Ειδική μνεία για τον ήρωα Messalion που έκανε ολόκληρο ταξίδι για να έρθει- μετά της κυρίας του παρακαλώ, η οποία δε αγόγγυστα όλο το βράδυ μας άκουγε να αναλωνόμαστε στα λατρεμένα μας ζητήματα :o ;D ;D ;D εε οχι και αγογγυστα ;D τα χαιρετισματα απο την Αννα σε ολους τους χθεσινους παρευρισκομενους Επισης (αυτο το λεω εγω) μην σας φανει παραξενο αν γινει και αυτη τακτικη θαμων της Μπυροποσιας ;) (για να βλεπουν τι χανουν οι αλλοι που δεν ηρθαν) Ευτυχως που εφυγα νωρις δλδ γιατι σα νεος ανθρωπος δεν θα καταλαβαινα Χριστο απο ψηξεις niflamol και ολα τα συναφη ;D Πολυ ωραια ηταν Συντομα και καποιες φωτο ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση