Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Τρεις μερες φυλακη και στην αναφορα του λοχου Κυριε Μανωλη.Ωραια ηταν τα ειπαμε, επεσε αρκετο γελιο ,ξεχασαμε και τα χαρατσια για λιγο ...πρωτη φορα συμμετειχα και το χαρηκα .Ωραιες μπυρες και 2-3 γυναικες που ''μιλαγαν'' φτιαξαν την ατμοσφαιρα .Παροντες yameth,nestoras ,messalion,bouzoukleri,audiokostas,haris,siachamis,funky bassman,distorsionκαι φυσικα terryroscoebeck και ο γραφων.ΑΝ Ξεχασα καποιον συγνωμη ζητω. Ζηλεύω :'( Να είστε όλοι καλά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως παιδιά που συνέχισα και αλλού ξύπνησα ΤΩΡΑ! Μεγάλο σάπισμα χθες!!! Τα υποβρύχια μπύρας με ρακί είναι ΠΟΛΥ καλός συνδιασμός... Πολύ το χάρηκα αλλά για να πω την κακία μου... Ίσως τελικά δεν χρειάζεται να ανοίγουμε και thread για να συζητάμε... Μπορούμε και από το τηλέφωνο... Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε.... Δεν μπορώ να σας καταλάβω... Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά? Δεν θέλετε να μιλήσετε με τον Nestora για το πως τα καταφέρνει με τις κυρίες? Με τον Terry για κσύλα και κούτσουρα του 70? Τέσπα, εμείς καλά περάσαμε πάντως!!! Εσείς χάσατε!!! :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Λίγοι και εκλεκτοί, πολλές και εκλεκτές μπύρες, βότκες και σφηνάκια Αμοξίλ, δυναμική πρώτη παρουσία του Περικλή... ;) Χάρηκα που γνώρισα το Λουκά (bouzoukleri) και τα είπαμε. Πάντα τέτοια και καλύτερα. Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά? Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Δεν θέλετε να μιλήσετε με τον Nestora για το πως τα καταφέρνει με τις κυρίες? Εσείς χάσατε!!! :P Αύτό μάλιστα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D Προφανώς έκανα πλάκα στο θέμα περί βρισιάς... Ζητάω συγγνώμη διότι με αυτό που είπα μπορεί να πρόσβαλα κάποιους ανθρώπους που συμπαθώ... Ας μου γίνει μάθημα να μη μιλάω πολύ... :-X LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 ΣΩΣΤΑ !!Γι'αυτο πηγα και εγω EKEI ;D ;Dγια το σεμιναριο του Nestora :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 ΣΩΣΤΑ !!Γι'αυτο πηγα και εγω EKEI ;D ;Dγια το σεμιναριο του Nestora :D :D :D Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι ήρθες για τα κσύλα ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2012 Μα οι τομαροκρουσται δεν ασχολουνται ΜΟΝΟ με κσυλα Τερρυ μου !!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Ίσως να υπάρχει καινούριο, πιο πρόσφατο θέμα, αλλά μιας και δεν βρήκα κάτι κάνω μια απόπειρα εδώ... Υπάρχει στο πρόγραμμα καμία μπυροποσία για καλοκαίρι? θα επαναπατριστώ για λίγες μέρες και εξ αυτών θα είμαι αθήνα για κανα διήμερο ίσως κατα τις 15/16 ιουλίου... το ξέρω πως είναι ανόητο που ρωτάω χωρίς να ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα είμαι αθήνα, απλώς σκέφτηκα να ανακινήσω λίγο το θέμα μιας και η μπυροποσία του νόιζ είναι από τα μεγάλα events που δε θέλω να χάσω φέτος :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2013 Και γω είμαι μέσα...τόσα χρόνια στο noiz και δεν έχω συμμετάσχει σε μπυροποσια (ενώ είμαι fan του αθλήματος). Ας κανονίσουμε κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση