Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Τρεις μερες φυλακη και στην αναφορα του λοχου Κυριε Μανωλη.Ωραια ηταν τα ειπαμε, επεσε αρκετο γελιο ,ξεχασαμε και τα χαρατσια για λιγο ...πρωτη φορα συμμετειχα και το χαρηκα .Ωραιες μπυρες και 2-3 γυναικες που ''μιλαγαν'' φτιαξαν την ατμοσφαιρα .Παροντες yameth,nestoras ,messalion,bouzoukleri,audiokostas,haris,siachamis,funky bassman,distorsionκαι φυσικα terryroscoebeck και ο γραφων.ΑΝ Ξεχασα καποιον συγνωμη ζητω.

Ζηλεύω  :'(

Να είστε όλοι καλά  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 217
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγώ πάντως παιδιά που συνέχισα και αλλού ξύπνησα ΤΩΡΑ! Μεγάλο σάπισμα χθες!!! Τα υποβρύχια μπύρας με ρακί είναι ΠΟΛΥ καλός συνδιασμός...  Πολύ το χάρηκα αλλά για να πω την κακία μου... Ίσως τελικά δεν χρειάζεται να ανοίγουμε και thread για να συζητάμε... Μπορούμε και από το τηλέφωνο... Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε.... Δεν μπορώ να σας καταλάβω... Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά? Δεν θέλετε να μιλήσετε με τον Nestora για το πως τα καταφέρνει με τις κυρίες? Με τον Terry για κσύλα και κούτσουρα του 70? Τέσπα, εμείς καλά περάσαμε πάντως!!! Εσείς χάσατε!!! :P

LA ROJΑ ARMADA

Λίγοι και εκλεκτοί, πολλές και εκλεκτές μπύρες, βότκες και σφηνάκια Αμοξίλ, δυναμική πρώτη παρουσία του Περικλή... ;)

Χάρηκα που γνώρισα το Λουκά (bouzoukleri) και τα είπαμε.

Πάντα τέτοια και καλύτερα.

Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά?

Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D

Something Wicked This Way Comes

Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D

Προφανώς έκανα πλάκα στο θέμα περί βρισιάς...

Ζητάω συγγνώμη διότι με αυτό που είπα μπορεί να πρόσβαλα κάποιους ανθρώπους που συμπαθώ...  Ας μου γίνει μάθημα να μη μιλάω πολύ...  :-X

LA ROJΑ ARMADA

• Moderator

ΣΩΣΤΑ !!Γι'αυτο πηγα και εγω EKEI  ;D ;Dγια το σεμιναριο του Nestora  :D :D :D

Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι ήρθες για τα κσύλα  ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

• 10 μήνες αργότερα...

Ίσως να υπάρχει καινούριο, πιο πρόσφατο θέμα, αλλά μιας και δεν βρήκα κάτι κάνω μια απόπειρα εδώ... Υπάρχει στο πρόγραμμα καμία μπυροποσία για καλοκαίρι? θα επαναπατριστώ για λίγες μέρες και εξ αυτών θα είμαι αθήνα για κανα διήμερο ίσως κατα τις 15/16 ιουλίου... το ξέρω πως είναι ανόητο που ρωτάω χωρίς να ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα είμαι αθήνα, απλώς σκέφτηκα να ανακινήσω λίγο το θέμα μιας και η μπυροποσία του νόιζ είναι από τα μεγάλα events που δε θέλω να χάσω φέτος :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου