Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Τον ταχυδρομικό κωδικό γιατί τον έβαλες; Όποιος δεν έρθει, να στείλει τουλάχιστον κανένα γράμμα; ;D Κανά έμβασμα; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Όποιος δεν έρθει, να στείλει τουλάχιστον κανένα γράμμα; ;D Οι κληρονόμοι του, το σώμα του σε κάσσα από τίμιο Ξσύλο Φέντερ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Και όπως πάντα, ο ηλίθιος (εγώ) δε θα έρθει. Είμαι στο πλοίο για Σύρο (φεύγει σε κανά μισάωρο). Ευτυχώς ο Πειραιάς έχει τσάμπα wifi! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Και όπως πάντα, ο ηλίθιος (εγώ) δε θα έρθει. Είμαι στο πλοίο για Σύρο (φεύγει σε κανά μισάωρο). Ευτυχώς ο Πειραιάς έχει τσάμπα wifi! ;) Και το παπόρο ρε τσιφούτι με 3 Ε το 2ωρο στο μπλου σταρ ;D ;D ;D Καλό ταξίδι ,καλά να περάσεις ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Και όπως πάντα, ο ηλίθιος (εγώ) δε θα έρθει. Είμαι στο πλοίο για Σύρο (φεύγει σε κανά μισάωρο). Ευτυχώς ο Πειραιάς έχει τσάμπα wifi! ;) Κουράγιο ρε φίλε. Ξέρω, είναι δύσκολα νησιά, θάλασσες, παραλίες, αραλίκι και τα συναφή αυτές τις μέρες αλλά τι να κάνεις. Ο καθείς εφ' ω ετάχθη...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2012 Νικόλα εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ θα κάνεις μπάνια κι εμείς θα λιώνουμε στη ζέστη... Άσε που δεν θα έχουμε λεφτά για μπύρες!!! -.- LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Εγώ παίζει να μην έρθω τελικά. :-\ Οι γονείς μου πιστεύουν ότι έμπλεξα με ροκαμπιλάδες που θα με κάνουν βαποράκι. 8) Έρχεται και ο αδερφός μου από Γερμανία,θα'ναι λίγο γουρουνιά να μην βγούμε μαζί μιας και τον βλέπω μια φορά στο τόσο. Αν έρθω ελπίζω να σας αναγνωρίσω γρήγορα,μην ψαχνόμαστε.Εγώ πάντως φέρω ένα κακόγουστο κουλτουριάρικο κοτσίδι...θα με καταλάβετε. Είναι μεγάλο το μαγαζί; Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Δεν είναι και τεράστιο... Θα μας δεις... Μία παρέα από 40αρηδες και ένας πιτσιρικάς με τζίβες!!! :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Δεν είναι και τεράστιο... Θα μας δεις... Μία παρέα από 40αρηδες και ένας πιτσιρικάς με τζίβες!!! :P :o :o :o 40άρηδες ήταν πριν 10-15 χρόνια... ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2012 :o :o :o 40άρηδες ήταν πριν 10-15 χρόνια... ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ είμαι ευγενικός κύριε!!! :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση