Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Le Roi www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Κι εγώ για το ζύθο λέω... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Ζύθο βρε τομάρια... Ζύθο ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Όντως κι εγώ, όπως λέει ο Μεσαλίων, νομίζω ότι το Le Roi είναι ανοιχτή αυλή το καλοκαίρι. Έχει, ανοίγει η οροφή. Άντε, στήστε μια ψηφοφορία. Έντιτ: Τώρα είδα ότι θα είναι ανοιχτή η ψηφοφορία: Nikolas (Le Roi) Audiokostas (Le Roi) Messalion (Le Roi) Terry RoscoeBeck (Ζύθος) Haris (Ζύθος) Ξανα-έντιτ: Εσύ ο αποκάτω, βάλε και τη δική μου ψήφο στη λίστα σου, γιατί θα μπερδευτούμε με τις πολλές λίστες. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Έχει, ανοίγει η οροφή. Άντε, στήστε μια ψηφοφορία. Επώνυμα πλέον. Με τον παλιό καλό τρόπο .... Nikolas (Le Roi) Audiokotsos (Le Roi) Messalion (Le Roi) Terry (Ζύθος) Costious (Le Roi) Funky (Ζύθος) Haris (Ζύθος) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Hold your horses αγόρια, διότι ο πολυχρονεμένος μας Admin μπορεί να έχει κάτι άλλο in mind ;) ;D Ας κάνουμε λίγη υπομονή... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Hold your horses αγόρια, διότι ο πολυχρονεμένος μας Admin μπορεί να έχει κάτι άλλο in mind ;) ;D Ας κάνουμε λίγη υπομονή... Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Κι αν έχει, γιατί δεν το λέει ο ίδιος από την αρχή; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Κι αν έχει, γιατί δεν το λέει ο ίδιος από την αρχή; Ακόμα δεν λέει τίποτα ;D αλλά μπορεί και να πει (χρησμός έχει γίνει η δουλειά ;D ;D ;D) Απλά είχαμε μια θεωρητική συζήτηση, που μπορεί να μετουσιωθεί σε δράση (τςς τρομερό αυτό)... Γι' αυτό λέγω... λίγη υπομονή- βεβαίως εκ του παραλλήλου μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηφοφορία μας. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 .....βεβαίως εκ του παραλλήλου μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηφοφορία μας. Προσωπικά, ούτε για πλάκα.... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Λοιπόν μια λίστα που συμπληρώνετε ο καθένας το δικό του (επώνυμα πλέον για να μην ανακατεύουμε και αυτούς που "δεν πατάνε ούτως ή άλλως"). Nikolas (Le Roi) Audiokostas (Le Roi) Messalion (Le Roi) Terry RoscoeBeck (Ζύθος) Όπου να 'ναι..δεν ξέρω κανένα από τα δύο. ;D Ελπίζω ο γιατρός να μην βάλει την μυτούλα μου στην ατζέντα του στις 13 αλλιώς είμαι 100% μέσα. (βλέπε ''Κρεατάκια και Φωνή'') Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση