Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει συνήθως. Το αποφασίζουμε και κλείνουμε.

Τώρα έχει πέσει στο τραπέζι Ζύθος στο Καλαμάκι...... Ακούμε και αντιπροτάσεις.......

Cult beach bar στην λουτσα.....αστικό λεωφορείο παει κανονικά απο Νομισματοκοπειο , και όπως είπα και πριν στηνω όλη την πλαση(τύμπανα pa back line) και κάνουμε και jam άμα λαχει.....το ψήνεται ?

Rehearse more....edit less!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 217
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πάντως, εξαιρουμένης της μετριότατης μουσικής αναπαραγωγής το Le Roi δεν ήταν άσχημα ....

Καλό ήταν (αν και από ότι θυμάμαι είχες πυρετό) αλλά ρε παιδί μου είναι κλειστό μαγαζί... Θα πάμε να κλειστούμε καλοκαιρίατικα? Ξαναρχίσαμε και το κάπνισμα... Γιατί να μη βρούμε κάτι με ανοιχτό χώρο? Κι εγώ υποστηρίζω νότια (πολύ βορράς έχει πέσει τελευταία) αλλά δεν ξέρω και πολλά μαγαζιά... Αρκεί να έχει φθηνή μπύρα -.- Αλλιώς θα φέρω τη ρακί από το σπίτι να το ξέρετε...

LA ROJΑ ARMADA

Φίλος είμαι με έναν μπαταρισμένο δεξί ώμο από μια καραμπαμπάμ τενοντίτιδα- τα ζαρκαδάκια που χοροπηδούσαν μας τελειώσαν  ;)

Δηλ από ςαροτσέΝ θα ξαναγίνω Μα...sir?

InfluenSir!

Cult beach bar στην λουτσα.....αστικό λεωφορείο παει κανονικά απο Νομισματοκοπειο , και όπως είπα και πριν στηνω όλη την πλαση(τύμπανα pa back line) και κάνουμε και jam άμα λαχει.....το ψήνεται ?

Να σαι καλά αλλά εγώ λέω όχι.

Πρώτον γιατί είναι μακριά (όπως και να το δεις 30χλμ από το Σύνταγμα είναι αρκετά ειδικά για τους μη έχοντες όχημα και οι έχοντες πως θα πιούνε;  ;)) και jam σε μπυροποσία ΔΕΝ παίζει γιατί όλοι παρεξηγημένοι θα βγούμε..... ;D

Καλό ήταν (αν και από ότι θυμάμαι είχες πυρετό) αλλά ρε παιδί μου είναι κλειστό μαγαζί... Θα πάμε να κλειστούμε καλοκαιρίατικα? Ξαναρχίσαμε και το κάπνισμα... Γιατί να μη βρούμε κάτι με ανοιχτό χώρο?

Δεν ξέρω τι κάνει το καλοκαίρι.....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

προτιμώ να γυρνάω με τη μπύρα και να μιλάω.

Και εγώ.

Πάντως, εξαιρουμένης της μετριότατης μουσικής αναπαραγωγής το Le Roi δεν ήταν άσχημα....

Ναι μωρέ, αλλά ο καιρός σηκώνει παραλία μεριά.

Αφού οι κ.κ. Τέρυ και Γιώργος εγγυώνται για το Ζύθο, εγώ ψήνομαι (και αν είναι μάπα, εκεί θα είναι για να τους βρίζουμε! ;D).

Το μαγαζί και το σκηνικό στη Λούτσα ακούγονται πρόμισινγκ αλλά όντως είναι στου διαόλου τον κώλο και δεν βλέπω να έρχονται πολλοί.

Something Wicked This Way Comes

Μην ξεχνάτε τους ποδηλάτες της παρέας παιδιά... Καλαμάκι μπορούμε να έρθουμε (υπάρχει και το τραμ)... Λούτσα λίγο δύσκολο... Εκτός κι αν αποφασίσει ο Χρήστος να έρθει οπότε μπορεί να καβατζώσω αμάξι για την πάρτυ μας :P Αλλά και πάλι η λούτσα πέφτει λίγο μακριά νομίζω για την πλειοψηφία...

LA ROJΑ ARMADA

Και εγώ.

Ναι αλλά εσύ πρέπει να βρεις και κάποιον που να θέλει να σου μιλήσει......... :P

Ναι αλλά εσύ πρέπει να βρεις και κάποιον που να θέλει να σου μιλήσει......... :P

Yameth, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση και να κάνω προσωπική επίθεση με πολλά μπινελίκια σε μοντουλέιτορ;

Something Wicked This Way Comes

Yameth, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση και να κάνω προσωπική επίθεση με πολλά μπινελίκια σε μοντουλέιτορ;

Θα το λύσουμε αύριο επί σκηνής.....

Να χαρεί κι ο κόσμος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου