Προς το περιεχόμενο

Πληκτρα - Τι διδάσκεται στα ωδεια;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο το ωδειο εχω φυγει πολλα χρονια.Φανταζομαι οτι θα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.Ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος τι τμηματα υπαρχουν εκτος απο το κλασικο πιανο που πηγα και τι βιβλια διδασκονται τωρα απο την πρωτη μεχρυ το τελος σε καθε τμημα.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιγο δυσκολο καποιος να ξερει πληρως το προγραμμα ενος ωδειου. Ρωτα σε ενα ωδειο.

Δν ξερω για αλλα οργανα,αλλα στο πιανο εχω διαμορφωσει την αποψη οτι μονο σωστη εκμαθηση δεν κανουν,και αυτο χωρις να εχει αλλαξει χρονια τωρα.

Αν καποιος διαφωνει,ας μου εξηγησει γιατι καποιος μαθητευομενος σε εμπειρο δασκαλο μπορει σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα να μαθει οσα ενας μαθητευομενος σε ωδειο(δεν εχει "στο ωδειο τα μαθαινεις καλυτερα..."),και γιατι να μην μπορω να δωσω σε εναν ανεξαρτητο οργανισμο εξετασεις για πτυχιο και να πρεπει οποσδηποτε να εχω μαθηματα σε ωδειο για να παρω καποιο χαρτι .Αν απαντησει καποιος σε αυτο,καλυτερα να απαντησει με pm μην αλλαξει το θεμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου