Προς το περιεχόμενο

MTMmusic (MakeThemMetal)

zampination

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους και πάλι! Καιρό έχω να ποστάρω εδώ μιας και έμπλεξα με δουλειές και τη σχολή αλλά επιστρέφω δριμύτερος με ένα project που εγώ και ένας φίλος μου ξεκινήσαμε και αφορά διασκευές, ή μάλλον καλύτερα remix pop κομματιών (μιας και κρατήσαμε τις original φωνές) σε Metal songs.

H ονομασία του project είναι MTM(makeThemMetal) και ήδη έχουμε ετοιμάσει 3 διασκευές-remix από Katy Perry, Linkin Park και Lady Gaga και σύντομα έρχονται και άλλα.

Έχουμε πίστη σε αυτό μας το κατόρθωμα cause we think we've nailed it!

ENJOY!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:o :o

Μπράβο. Ειδικά της Katy Perry και των Linkin είναι πολύ καλά. Δεν πήρατε απλά τα φωνητικά και πετάξατε χύμα ρίφς από πάνω, αλλά τα ταιριάξατε με το τραγούδι. Πάλι μπράβο. Και πολύ καλός ήχος.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

:o :o

Μπράβο. Ειδικά της Katy Perry και των Linkin είναι πολύ καλά. Δεν πήρατε απλά τα φωνητικά και πετάξατε χύμα ρίφς από πάνω, αλλά τα ταιριάξατε με το τραγούδι. Πάλι μπράβο. Και πολύ καλός ήχος.

Συμφωνώ  ;)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Ευχαριστώ για το feedback παιδιά!

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και ενορχηστρωτικά αλλά και στον τομέα του ήχου.

Επίσης να δώσω τα εύσημα και στον φίλο μου Ντόβα Τρύφωνα για την συμμετοχή του στα περισσότερα κιθαριστικά σημεία.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου