Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Λάθος! Απλά ξαπλωμένος είναι πιο ψηλός από ότι όρθιος. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Το παιδί θέλει πολύυυ δουλειά λέμε. Αδυνάτισμα , κούρεμα….αποτρίχωση…. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σαν παίξιμο μου άρεσε πάρα πολύ όμως. Είναι μελωδικότατος , ανετότατος και αν πρόκειται περί αυτοσχεδιασμού πολύ ευρηματικός. Προσωπικά δεν το βαρέθηκα καθόλου. Απλά το άκουγα με κλειστό το monitor….γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Αυτό το τρέμολο το έχουν τελικά για χειρόφρενο :D In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Παντως ο συγκεκριμενος συμμετειχε στον τελικο του guitar idol 2008.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Παντως ο συγκεκριμενος συμμετειχε στον τελικο του guitar idol 2008.... Οπου και κερδισε βεβαια η παιχτουρα Gustavo Guerra!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 την μιση τεχνικη του να ειχα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Αχ! ... όπως πάνε τα δαχτυλάκια του, ... να πηγαίναν τα χεράκια μου και τα ποδαράκια μου! ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση