chris gti Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Τον πέτυχα κατά τύχη και μου έφυγε η μαγκιά...Μουσικά δεν είναι του γούστου μου, αλλά τεχνικά είναι το κάτι άλλο! Δείτε το, αξίζει.. Και δεν του φαινόταν καθόλου όμως :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Εντάξει, δεν είμαι κιθαρίστας... αλλά δεν άντεξα! Το έκλεισα τελικά! Τι να ακούσει κανείς; Αν κάποια στιγμή κάνει κάτι που έχει νόημα μουσικά, ξαναφωνάξτε με... :( (Πλακατζίδικο ΥΓ: Θα βρωμάει και curry η πένα του μετά τη μέση... :P) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Πάντως ή η κιθάρα είναι τεράστια ή ο παίκτης πολύ μικρόσωμος. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Οταν μπηκε το αρχικο ριφ σκεφτηκα "λες να ακουσε κατι καλο??" φυσικα και οχι.. Περαν τουτου το μονο που βοηθανε τετοια βιντεο ειναι να καταλαβει καποιος αρχαριος/μεσος παικτης τι πρεπει να κανουν τα χερια του για να παιζει ετσι. Προσοχη! εννοω καθαρα να αντιγραψει τεχνικη και κινηση των χεριων! δηλαδη ελαχιστοποιηση κινησεων/χαλαρο δεξι, δεν σηκωνουμε πολυ τα δαχτυλα μας στο αριστερο κλπ. απο κει και επειτα υπαρχουν διαφορες αλλες τεχνικες να δει καποιος All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 στο 1:40 κάνει πλάκα έτσι ?? :o :o www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gearkat Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Ταπεινή μου άποψη, ο τύπος είναι ταχυδακτυλουργός και απλά, στα κόλπα του,χρησιμοποιεί την ηλ. κιθάρα. Καμία σχέση με μουσική, ή για την ακρίβεια με το είδος που προσπαθεί να καταπιαστεί. We will walk on the land.... Peter Gabriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Ο Τσακ Μπουρμπουληθρας ξαναχτυπα.... ;D ;D ....μου θυμιζει bubble bobble! .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως απλώς κάνει πολύ καλά εκείνο που χιλιάδες κιθαρίστες του είδους θάθελαν αλλά δεν μπορούν. Το τι μουσική παράγει και το πως παίζει είναι διαφορετικά θέματα. (Πλακατζίδικο ΥΓ: Θα βρωμάει και curry η πένα του μετά τη μέση... :P) Αν ήταν ψηλός, ξανθός και γυμνασμένος θα ήταν το αντίπαλο δέος του Vai... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Αν ήταν ψηλός, ξανθός και γυμνασμένος θα ήταν... Αμαν βρε Ηλια νομιζα θα ελεγες εμενα! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Απιστευτη τεχνικη. σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι, αλλα ο ανθρωπας ειναι τρομερος δεξιοτεχνης. Επειδη εχει τυχει να δω συναυλιες απο μικρες και αγνωστες σχετικα μπαντες σε πολλα μερη, απο Σιγκαπουρη μεχρι Πουερτο Ρικο, ειδα αρκετους τετοιους αξιοσεβαστους ανθρωπους και μουσικους τους οποιους το youtube ευτυχως φερνει κοντα μας. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση