WrTsXxx Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Να μια φωτογραφία που τράβηξα πριν λίγες μέρες. Ετος 2012 κύριοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεστε σ αυτά τα μηχανήματα σε παρελθόντα χρόνο 8) επειδή το mega drive δεν έχει αρκετά γκάζια, περνάμε τον ήχο για extra drive από το Fender που βρίσκεται από κάτω neeq, σε βλέπω έτοιμο για ανταγωνιστική προσφορά στο ΥΠΠΟ. Blue, το νου σου! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Το genesis ειναι 16-bit για χαΐφιντελίστες που δίνουν 1000€ για καλώδια. Οι purists (κατά evris) γράφουν σε spectrum zx μόνο beeps ;D Που να το βρω ρε το κλαβιέ εδώ που είμαι? :D Νοτα νοτα τα έβαλα. Απλά ηξερα καλά τη μελωδία οπότε δε μου πηρε χρόνο. Τωρα δεν εχω χρόνο, αλλά καταλαβα ότι το μυστικό βρίσκεται στα frames, για να μη γραφεις πολλά, αλλά και να προσθετεις στοιχεια σε κάθε λουπα (triangle και noise :P ) ή να αφαιρεις. Μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια, δεν το έψαξα ακομα. είσαι σωστοσ. Να κάνεις το toy piano να γουστάρουμε. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Ωραιο καψιμο. Αν και για να πω την αληθεια, οταν ειδα το thread αρχικα τρομαξα γιατι μου θυμισε τον παρακατω κατεστραμμενο ;D dj scotch egg- scotch chicken video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση