Προς το περιεχόμενο

fender original parts (σώμα)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε συ αυτος θελει ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ και ΝΙΤΡΟ...τι 150 με λες...

Μωρέ ξέρω τι ζητάει.

Αλλά η Rockinger (την οποία ανέφερες και θεώρησα ακριβή) δεν είναι Αμερικάνικη, δεν έχει νίτρο και βέβαια δεν είναι Fender.  ;)

Και έχει τα διπλά λεφτά από την Fender που ανέφερα η οποία (Fender) έχει και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων.

Τώρα άμα αρχίσουμε και μπαίνουμε στον μαγικό χώρο του voodoo, mojo, nitro, relic, USA και λοιπά, χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε Ευζώνοι......

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 111
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αλλά η Rockinger (την οποία ανέφερες και θεώρησα ακριβή) δεν είναι Αμερικάνικη, δεν έχει νίτρο και βέβαια δεν είναι Fender.

κοιτα μπροστα στα κορεατικα και μεξικανικα σωματα FENDER των $150 ειναι....Rolls Royce τα ROCKINGER..(αμερικανικο alder,ΠΟΛΥ πιο ελαφρα και καλυτερα φινιρισμενα)...

και αν σκεφτεις οτι ακομα και το Fender των $150 θα κοστισει πανω απο 200 ευρω με μεταφορικα και δασμους....Rockinger & ξερο ψωμι... ;D  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

κοιτα μπροστα στα κορεατικα και μεξικανικα σωματα FENDER των $150 ειναι....Rolls Royce τα ROCKINGER..(αμερικανικο alder,ΠΟΛΥ πιο ελαφρα και καλυτερα φινιρισμενα)...

και αν σκεφτεις οτι ακομα και το Fender των $150 θα κοστισει πανω απο 200 ευρω με μεταφορικα και δασμους....Rockinger & ξερο ψωμι... ;D  

Τα 260 (συμπεριλαμβάνουν μεταφορικά + 30% τελωνεία) δολλάρια είναι τουλάχιστον μια κατοστάρα (τσουπ και οι μαγνήτες δώρο) φθηνότερα από τα 300€ +μεταφορικά του Rockinger.

Τώρα αν τα Μεξικάνικα (δεν είπα Κορέα που είναι πάντα ποιοτικότατη) Fender (ξανατονίζω) Alder είναι υποδεέστερα από τα εισαγόμενα στη Γερμανία από ξέρω γω που Alder της Rockinger είναι κάτι που ούτε καν θα μπω στο κόπο να συζητήσω και θα το αφήσω στα Χρυσά Αυτιά του φόρουμ.

φθηνότερα από τα 300€ +μεταφορικά του Rockinger

οχι ρε συ δεν κανουν 300 ευρω ,209 ευρω κανουν...

κατσε να δω γιατι θα με τρελλανεις... ;D

το Rockinger ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κανει 209 + 20 μεταφορικα=229 ευρω.

το φθηνοτερο μεξικανικο Fender (οχι SQUIER) με παρομοια specs μεταχειρισμενο

κανει $144 & $70 μεταφορικα δηλ. $214 & 30% φοροι $280...δηλ. 222 ΕΥΡΩ

http://www.ebay.com/itm/2007-Fender-Deluxe-Roadhouse-Stratocaster-Strat-BODY-20-OFF-/360381105430?pt=Guitar_Accessories&hash=item53e8634516

Τα ΙΔΙΑ λεφτα δηλ. μονο που αν παρεις το Fender εχεις παρει μια ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ 5-6 lbs ενα αν παρεις το Rockinger ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ...πιπουλο... ;D  

rockinger εχω strat neck (για την jazzmaster) και tele neck (για μελλοντικο project).

αλλά σιγα μην δωσω λ7 για σωμα...............αφου τα κσυλα δεν παιζουν ρολο ;) ;D

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

...............αφου τα κσυλα δεν παιζουν ρολο

καλα,κατσε να σου κατσει καμμια ...αγκυρα 5 κιλων να δεις τι...ρολο παιζει... ;D

(βεβαια μπορει να παιζεις μεταλ οποτε.....οντως μια χαρα θα σου κατσει και το βαρυ... ;D)

οχι ρε συ δεν κανουν 300 ευρω ,209 ευρω κανουν...

Ok. Cpt Malax speaking  :-[

Είχα καρφωμένα τα JB στο μυαλό μου....... (ο καθένας την αρρώστια του)

Sorry.

Μην αγνοείς βέβαια το γεγονός ότι το ένα είναι Fender ότι και να σημαίνει αυτό στην αγορά και στην μεταπώληση.  ;)

Εγώ μάλλον θα ακολουθούσα άλλον δρόμο αλλά δεν παίζει ρόλο.

Στην Ευρώπη υπάρχει και το guitarbuild.co.uk.

Και κατι μου ελεγε οτι θα φταναμε και στα κσυλα..... χεχεχε

Ειπαμε ομως, εκτος του ηχου ειναι το φαινεσθαι καθως και το παιδικο ονειρο του καθενος!!! Παντως του εστειλα οτι εχουμε πει και εχει αρχισει και ψηνεται για τον κυριο mjt. Παντως για μενα το relic ειναι ποσερια.... Η στρατ μου 20 χρονια και εχει τα χτυπηματακια της και την βρωμα της και την κιτρινιλα της οποτε οκ. Αλλα να πας να το κανεις εσυ για μουρη.... Τεσπα, ειπαμε, περι ορεξεως...

Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative...

Παντως για μενα το relic ειναι ποσερια

ο Mark Jenny κανει και ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ φινιρισματα,δεν ειναι αναγκη να ειναι relic.

ενα μεγαλο συν  ειναι οτι χρησιμοποιει σωματα απο το Guitar Mill τα οποια ειναι πολυ ελαφρια και resonant.

να και μια τελε μου με δικο του σωμα και ελαφρυ relic

4793033526578be51d85c4dc6c3234ede7d307595b24231c6520ab7c6a246f4acc2a1b8e.jpg

Ναι το προσεξα στο site του. Οποτε εν ολιγοις τον προτεινετε για anti-fender σωματοκατασκευαστη? Εγω περα απο fender και warmoth δεν εχω καμια εμπειρια και γι αυτο ειπα να αρχισω το θεμα. Θα του μεταφερω την ψηφο εμπιστοσυνης με σκοπο να κανει κυβερνηση.... εεεε.... να αγορασει σωμα. Τωρα αν θα ειναι relic, mint η γδαρμενο σαν το αρνι το πασχα, δεν ειναι δικο μου θεμα....

Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου