Vasmar Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα!Ανεβάζω μια σύντομη ιδέα που κατέγραψα αργά χθες το βράδυ(σε χρόνο dt λόγω εξεταστικής !!).Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο. Καλή ακρόαση :) ps:Το hum στην αρχή αποφάσισα να το κρατήσω ως...άποψη :D Blame_it_on_your_subconsciousness.mp3 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Ωραία ιδέα, ονειρική, μου θύμισε λίγο Pink Floyd. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Ωραία ιδέα, ονειρική, μου θύμισε λίγο Pink Floyd. Συμφωνώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Χαίρομαι αν σας ταξίδεψε έστω και λίγο. Cheers! :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Τώρα μπορεί να γίνομαι μελοδραματικός αλλά εύχομαι να μην χαθείς σε αυτές τις περιπλανήσεις σου φίλε, μόνο να πηγαίνεις τόσο βαθιά όσο χρειάζεται για να φέρνεις πίσω κάτι ωραίο όπως αυτό. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Εσύ παλληκάρι μου έχεις άπειρη μουσικότητα. Φτιάξτο βρε παιδί μου, να ακούσουμε πώς φαντάζεσαι ότι μπορεί να εξελιχθεί αυτή η πολύ όμορφη ιδέα! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Danke !! Fusion,επιφυλασσομαι :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση