KostasP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Ο Avenger δεν μου εχει δειξει κατι τετοιο... Παιζει σχεδον παντα σε μια 4χ12 στο 2... H 4x12 για μενα ειναι μεγαλη υποθεση για τετοια κεφαλια ακομα και αν παιζεις μονο στο σπιτι. Ο ενισχυτης "αναπνεει", ο ηχος ειναι απλα καλυτερος για να μη πω για τον ογκο. Εγω δε ξαναγυρναω με τιποτα σε μικροτερη. Ο SLO σε 1x12 ηταν πολυ διαφορετικος αν και το μεγαφωνο ηταν 100 Watt. Καταλαβαινες οτι ο ενισχυτης εχει πιο πολλα να δωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 H 4x12 για μενα ειναι μεγαλη υποθεση για τετοια κεφαλια ακομα και αν παιζεις μονο στο σπιτι. Ο ενισχυτης "αναπνεει", ο ηχος ειναι απλα καλυτερος για να μη πω για τον ογκο. Εγω δε ξαναγυρναω με τιποτα σε μικροτερη. Ο SLO σε 1x12 ηταν πολυ διαφορετικος αν και το μεγαφωνο ηταν 100 Watt. Καταλαβαινες οτι ο ενισχυτης εχει πιο πολλα να δωσει. ++++απειρο... ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρινεται με τη 4χ12...ειναι εκπληκτικο το ποσο αερα "σπρωχνει"... Ακομα και 15 βαττ κεφαλι να ειχα ποτε,παλι σε 4χ12 θα το κουμπωνα... Και μην ακουω μ@λ@κιες του τυπου που θα τη κουβαλησεις και τετοια... Η μαρσαλ μου και ροδες εχει και κουβαλιεται-σπρωχνεται πολυ καλυτερα και ευκολα σε συγκριση με οποιαδηποτε 2χ12 που σεβεται τον εαυτο της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 ++++απειρο... ΤΙΠΟΤΑ δε συγκρινεται με τη 4χ12...ειναι εκπληκτικο το ποσο αερα "σπρωχνει"... Ακομα και 15 βαττ κεφαλι να ειχα ποτε,παλι σε 4χ12 θα το κουμπωνα... Και μην ακουω μ@λ@κιες του τυπου που θα τη κουβαλησεις και τετοια... Η μαρσαλ μου και ροδες εχει και κουβαλιεται-σπρωχνεται πολυ καλυτερα και ευκολα σε συγκριση με οποιαδηποτε 2χ12 που σεβεται τον εαυτο της... καλα οταν θα αρχισουμε τα λαιβ αυτο θελω να το δω πρακτικα... Εκτος αν με βαλεις να σου τα κουβαλαω οπως κανεις μεχρι σημερα... :D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 καλα οταν θα αρχισουμε τα λαιβ αυτο θελω να το δω πρακτικα... Εκτος αν με βαλεις να σου τα κουβαλαω οπως κανεις μεχρι σημερα... :D deal... αλλα μην ερχεσαι μετα κλαιγοντας να με ρωτας γιατι ο ηχος σου ειναι "καλαμακι" εναντι του δικου μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Με πριζόσατε πάλι αλήτες ;D. Με βλέπω να παραγγέλνω αυτό (SLO-preamp), http://www.musikding.de/Kits/Web-projects/High-Gain-Tube-Preamp-Kit::1347.html που είναι και diy. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 deal... αλλα μην ερχεσαι μετα κλαιγοντας να με ρωτας γιατι ο ηχος σου ειναι "καλαμακι" εναντι του δικου μου.... βρε στα ελληνικα μαγαζιά που έχουμε σκοπό να παίζουμε η καμπίνα του κιθαρίστα έχει νόημα μόνο σαν μόνιτορ. Η ήχος παίρνεται με μικρόφωνο. Η πιστεύεις ότι οι ηχοληπτες σε αφήνουν να ανοίξεις 4χ12 για να ακουστείς από εκεί ; θα τα δεις εμπράκτως. Παλιά μου τέχνη κόσκινο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2012 βρε στα ελληνικα μαγαζιά που έχουμε σκοπό να παίζουμε η καμπίνα του κιθαρίστα έχει νόημα μόνο σαν μόνιτορ. Η ήχος παίρνεται με μικρόφωνο. Η πιστεύεις ότι οι ηχοληπτες σε αφήνουν να ανοίξεις 4χ12 για να ακουστείς από εκεί ; θα τα δεις εμπράκτως. Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Τrue story +1 http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Το δικο σου ηχο τον ακους απο τη καμπινα..το κοινο ακουει απο το μονιτορ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση