bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Με 1200 παίρνεις τσαντίριοναλ μτχ σε άριστη κατάσταση. Εγκιιμενι φιλοσ! ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Τώρα απο λεφτά έχω 1000 ευρώ, σκέφτομαι να πάρω τη studio 50 λόγω χρημάτων βέβαια θα δοκιμάσω και καμια standar τέτοια πχ http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_standard_2008_db.htm αν διαπιστώσω τεράστια διαφορά στον ήχο θα κάνω υπομονή 3 μήνες παραπάνω (θεωρητικά πάντα μιλάω γιατι είναι τα διπλά λεφτά). Γενικά οι studio με τις standard είναι η ημέρα με τη νύχτα? Με standard δεν έχω παίξει ποτέ για αυτό ρωτάω, εδώ ξετρελάθηκα με τη studio, φαντάζομαι με την stadard θα χάσω τον ύπνο μου και δεν θα πάω διακοπές?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Bρίσκεις και μία photo για το... ;D ;D αντσαμπερτ αμεσως! προκειται για το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ αντ-σαμπ-ερτ Δηλ.ενα ΜΥΡΜΗΓΚΙ (ANT) που οδηγαει σαμπ (SAAB) μια & φυσικα εργαζεται στην ΕΡΤ (και τα παιρνει χοντρα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Εγώ ψάχνω κάτι γαλλικό γιατί για κάποιο λόγο μου πάει πιο καλά να το προφέρω "ανσαμπέρ". τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Οι Tribute ειναι τοσο...φθηνες ακριβως επειδη ειναι ΑΠΛΕΣ κιθαρες (χωρις το χρονοβορο και κοστοβορο binding & full nitro finish των...κανονικων LP)....αρα οι πιθανοτητες...αστοχιας ειναι ελαχιστες (μια και που να...αστοχησεις οταν απλα πρεπει να ενωσεις ενα σωμα και ενα μπρατσο κομμενο απο ...ρομποτ και να τα βαψεις με ενα χερι χρωμα....?) Αντιθετα η κοινη λογικη λεει οτι αν η κιθαρα εχει περισσοτερες λεπτομερειες και..δουλεια...(φινιρισμα,binding κτλ) οι πιθανοτητες ,αν ειναι φθηνη,να εχει..αστοχιες ειναι μεγαλυτερες μια και οι δουλειες αυτες πρεπει να γινουν ΓΡΗΓΟΡΑ και να καταναλωσουν το ελαχιστο δυνατο εργατικο κοστος ... ΑΚΡΙ_φακινγκ_VOS ! ;D αντσαμπερτ με αντιστροφη και αναγραμματισμο: τρε μπασ ντα (tres - bass - da) στα γαλλο-ρωσσικα δινει την λυση: ...ναι, η κιθαρα εχει πολλα μπασα!!! :P ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 αμεσως! προκειται για το ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ αντ-σαμπ-ερτ Δηλ.ενα ΜΥΡΜΗΓΚΙ (ANT) που οδηγαει σαμπ (SAAB) μια & φυσικα εργαζεται στην ΕΡΤ (και τα παιρνει χοντρα) Μου έφυγαν τα νεφρά από τα γέλια ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Η πλάκα είναι οτί μας διαβάζουν και πιτσιρίκια και κάποιο από αυτά μιά μέρα θα μπει σε κάποιο μαγαζί ζητώντας επιτακτικά μιά...τσαμπερτ τσαντίριοναλ λεσπολ λοκ τενον σε τερυ σαμπερτ χρομα... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Η πλάκα είναι οτί μας διαβάζουν και πιτσιρίκια και κάποιο από αυτά μιά μέρα θα μπει σε κάποιο μαγαζί ζητώντας επιτακτικά μιά...τσαμπερτ τσαντίριοναλ λεσπολ λοκ τενον σε τερυ σαμπερτ χρομα... ;D φαντάσου να ζητήσουν και στο Ραντούλοβιτς μία τέτοια.... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 φαντάσου να ζητήσουν και στο Ραντούλοβιτς μία τέτοια.... ;D Είμαι τώρα εκεί και...επιθεωρώ ένα σώμα που του ζήτησα για μιά Strat replica,γιατί μιά...γκαζιά δρόμος είναι.Πετάξου και συ για καμιά μπύρα αν θες. ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Πετάξου και συ για καμιά μπύρα αν θες. ;D Είμαι στου Σίσκοφ στη Μόσχα...πόσο θα κάτσεις εκεί? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση