Προς το περιεχόμενο

Gibson LP Studio 50 Tribute

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά στα λέει ο Άρης.

????????????????

surprisel.jpg

Ti εγινε ? Πρεπει να καταγραφει αυτην η στιγμη στα πρακτικα και να γινει sticky η σελιδα σε ολα τα φορουμ της ελλαδας !!!!!

Μπα λαθος θα εκανε... Σε αλλον θα το ελεγε  :o :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πρωτα απολα δε παρεξηγηθηκα με κανεναν,

κουβέντα κάνουμε,

με στη studio 50 έχω παίξει και την έχω δοκιμάσει και πολύ μάλιστα

απλά λέω τις σκέψεις μου.

Εγω μπορεί να λέω βλακιες και να θεωρουμε ανιδεος αυτό  

σημαινει δεν μπορω να τις εκφράσω??

????????????????

surprisel.jpg

Ti εγινε ? Πρεπει να καταγραφει αυτην η στιγμη στα πρακτικα και να γινει sticky η σελιδα σε ολα τα φορουμ της ελλαδας !!!!!

Μπα λαθος θα εκανε... Σε αλλον θα το ελεγε  :o :o

Αφού ξέρεις ότι είμαι στο fanclub σου ;D ;D

...και ξεκουρδίζουν τα κλειδιά ώστε να τα αλλάξεις?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Πρωτα απολα δε παρεξηγηθηκα με κανεναν,

κουβέντα κάνουμε,

απλά λέω τις σκέψεις μου.

Εγω μπορεί να λέω βλακιες και να θεωρουμε ανιδεος αυτό  

σημαινει δεν μπορω να τις εκφράσω??

Μπορεις ,  αλλα νομιζω οτι εδω και 9 σελιδες μας πιεζεις να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις... Αν η κιθαρα που κοιτας ηταν κορυφη θα το ειχες καταλαβει εδω και 9 σελιδες... Δεν ειναι ομως... Ειναι μια τιμια κιθαριτσα για τα λεφτα της και το brand name της... Μεχρι εκει... Δεν ειναι καθολου καλυτερη η χειροτερη απο αυτην την περιγραφη.

Αν θες μια σοβαρη προταση που θα συμφωνησουν οι παντες εδω μεσα γιατι το εχουμε ολοι συζητησει στο παρελθον και αυτο δεν αλλαζει ειναι να μαζεψεις ενα 1000ρικο η και παραπανω αφου μπορεις και να παρεις μια standard - trad - trad pro απο τις αγγελειες... Αν εχεις κολλημα τοτε παρε αυτην που εχεις βαλει στο ματι . Ομως οσο και αν μας πιεζεις καλυτερη απο οσο ειναι δεν θα γινει... Μια μετρια κιθαρα ειναι που γραφει κατι ωραιο sto headstock .-

Το μετρια δεν αφορα ουτε τα κλειδια ουτε τους μαγνητες ουτε την γεφυρα. Εξαλλου μερικα απο τα μερη του hardware ειναι κλασσικα gibson parts οπου χρησιμοποιουνται και σε ανωτερα μοντελα. Το ολο feeling της κιθαρας η αισθηση , το βαρος η ποιοτητα των ξυλων το φινιρισμα ειναι εκει οπου υστερει αυτη και υπερτερουν οι πιο ακριβες...

Φιλε Αρη κανεναν δεν πιεσα και δεν ζορισα να μου απαντησει

απλά γνωμες ζητούσα και έκανα κάποιες ερωτησεις,

αν οι 9 σελιδες του thread ήταν κουραστικές ζητάω συγγνώμη ειλικρινά.

Δεν πιστευω οτι έκανα κατι κακο ή προσβλητικό κατ εμε πάντως.

Παντα φιλικά

τι λέτε αξίζει το κόπο ή να παώ κατευθείαν

σε αυτή

http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_stand_trad_pro_vs.htm

Λίγη προσοχή στις traditional γιατί κυκλοφορούν και αρκετές άγκυρες.(θεόβαρες)

Μερικοί βέβαια δεν έχουν πρόβλημα με το μεγάλο βάρος, άλλοι όμως έχουν...

Λίγη προσοχή στις traditional γιατί κυκλοφορούν και αρκετές άγκυρες.(θεόβαρες)

Μερικοί βέβαια δεν έχουν πρόβλημα με το μεγάλο βάρος, άλλοι όμως έχουν...

Σωστό,αλλά:Κατά τη γνώμη μου,μιά Les Paul πρέπει να είναι σχετικά βαριά,διότι και αυτό είναι ένας παράγοντας -μεταξύ άλλων- που συνεισφέρει στον χαρακτηριστικό τους ήχο.Όσες μα όσες chambered (a.k.a. "τσάμπερτ"  8)) και αν δοκίμασα,ενώ ήταν πάρα πολύ πρακτικές και εύκολες (λόγω μειωμένου βάρους),στα "μπασομεσσαία" υστερούσαν χαρακτηριστικά και μου ακούγονταν "άδειες" λόγω του μη συμπαγούς σώματος.Προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου.

Για μένα το ιδανικό βάρος κυμαίνεται μεταξύ 8.80-9.40 lbs.

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

...κι εγώ μάλλον έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη: όσες τσαμπέρτ LPs έχω δοκιμάσει μου άρεσαν, όντας πιο περιγραφικές και λεπτομερείς σε καθαρά και βρώμικα, και έχοντας λίγο πιο "αέρινα" μεσοπρίμα όπως και λιγότερη λασπουριά.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Μπορεις ,  αλλα νομιζω οτι εδω και 9 σελιδες μας πιεζεις να σου πουμε αυτο που θες να ακουσεις... Αν η κιθαρα που κοιτας ηταν κορυφη θα το ειχες καταλαβει εδω και 9 σελιδες... Δεν ειναι ομως... Ειναι μια τιμια κιθαριτσα για τα λεφτα της και το brand name της... Μεχρι εκει... Δεν ειναι καθολου καλυτερη η χειροτερη απο αυτην την περιγραφη.

Αν θες μια σοβαρη προταση που θα συμφωνησουν οι παντες εδω μεσα γιατι το εχουμε ολοι συζητησει στο παρελθον και αυτο δεν αλλαζει ειναι να μαζεψεις ενα 1000ρικο η και παραπανω αφου μπορεις και να παρεις μια standard - trad - trad pro απο τις αγγελειες... Αν εχεις κολλημα τοτε παρε αυτην που εχεις βαλει στο ματι . Ομως οσο και αν μας πιεζεις καλυτερη απο οσο ειναι δεν θα γινει... Μια μετρια κιθαρα ειναι που γραφει κατι ωραιο sto headstock .-

Το μετρια δεν αφορα ουτε τα κλειδια ουτε τους μαγνητες ουτε την γεφυρα. Εξαλλου μερικα απο τα μερη του hardware ειναι κλασσικα gibson parts οπου χρησιμοποιουνται και σε ανωτερα μοντελα. Το ολο feeling της κιθαρας η αισθηση , το βαρος η ποιοτητα των ξυλων το φινιρισμα ειναι εκει οπου υστερει αυτη και υπερτερουν οι πιο ακριβες...

Ρε Άρη τώρα έλεος δλδ...

Εσύ έχεις "φάει" εκατοντάδες σελίδες του φόρουμ κάνοντας ακριβώς αυτά . Τώρα εσύ μπορεί να έμαθες αλλά άσε και τον άλλο να πορευτεί όπως αυτός νομίζει.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου