Προς το περιεχόμενο

Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα τον Tony τραυματισμένο και ετοιμοθάνατο πριν ένα χρόνο. Είναι πάνω από 10 ετών και του λείπουν αρκετά δόντια. (Αυτό όμως είναι λεπτομέρεια γιατί είναι ευνουχισμένος οπότε του λείπουν και πιο βασικά).

Του δίνω γατοτροφή, νερό, τον πηγαίνω στο γιατρό, τον αφήνω να ξαπλώνει στο χαλί, κι ο βλάκας νομίζει ότι είναι δικός μου.   ;D

(Tony ----> από το "Γατόνι")

Μεγάλη αλητεία φαίνεται ο Tony Montana  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ηλέκτρα, το αιμοδιψές κτήνος ;D :) ;D :)

Πρόκειται για ημίαιμο Pointer-Braque.

Στις 12/7 θα γίνει ενός έτους.

ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ  :D

@Chris gti στείλε κανένα pm για το χοντρόγατο.Αρχές Ιουλίου θα είμαι Αθήνα...προλαβαίνει να γκαστρώσει κανένα παρόμοιο buldog..εεεε γάτα εννοώ για να  μας έρθει και τσάμπα  ;D

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Βρήκα τον Tony τραυματισμένο και ετοιμοθάνατο πριν ένα χρόνο. Είναι πάνω από 10 ετών και του λείπουν αρκετά δόντια.

'σ' ωραίος - όπως και ο Τόνυ...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΗ  :D

@Chris gti στείλε κανένα pm για το χοντρόγατο.Αρχές Ιουλίου θα είμαι Αθήνα...προλαβαίνει να γκαστρώσει κανένα παρόμοιο buldog..εεεε γάτα εννοώ για να  μας έρθει και τσάμπα  ;D

Αδερφέ sorry αλλά...η αγάπη άργησε ένα χρόνο  ;) :D Ο κύριος Bruno από πέρσυ ανήκει στη συμπαθή παρέα των στειρωμένων/ευνουχισμένων κηφήνων  :) Αν πάντως επιμένεις για τέτοια γάτα (και θα κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) στείλε μου pm να σε καθοδηγήσω

δυστυχως χτες στην βραδυνη βολτα μας η μαγκυ, η μικρη που σας ειχα δειξει στην φωτογραφια δαγκωθηκε απο ενα λυκοσκυλο και της ξεσκισε την γλωσσα (εφυγε και ενα κομματι). τωρα την ταιζω με συριγκα  :'(

Αν και δε μου αρέσουν τα κατοικίδια μέσα στο σπίτι, κυρίως επειδή είμαι ακατάστατος, ωστόσο δε μπορούσα να αφήσω τη Ριέρα έτσι. Ήταν στο μαυρο της το χάλι, και πάρα πολύ φοβισμένη, για να μας αφήσει να την πλησιάσουμε. Της αφηνα απλά φαγητό σε ενα σημείο, γνωρίζοντας πως μαλλον θα της το τρωνε πιο μεγάλα αδέσποτα. Απ'ότι φαινεται ομως, το ετρωγε η ίδια.

Μετα απο μέρες, καθησα περίπου 5-6 ώρες για να την κάνω να με πλησιάσει, και το καταφερα. Πηρε πολλές μέρες ομως για να μ'αφησει να τη χαϊδεψω πανω από 2" χωρις να φυγει πάλι φοβισμένη.

Τελικά συνήλθε, και της βρήκα σπιτι, σε ενα ζευγάρι Ολλανδών που ειχαν αλλα 3 γατιά, και μπήκε αμέσως στην παρέα. Η υγεία της ήταν πολύ καλή και έγινε και μητέρα...

Δυστυχως δηλητηριάστηκε από γείτονα του ζευγαριου που την υιοθετησε, μαζί με όλα τα άλλα γατιά :( Εζησε μονο το ενα της γατάκι, που της μοιαζει απίστευτα...

23082010441.thumb.jpg.a12c012652aff829dff9beecf86fe447.jpg

Πριν παντρευτώ και δώσω αιώνιους όρκους.....έζησα με πολλά κατοικίδια.

Πάντοτε οι γάτες είχαν την τιμητική τους πλάι μου.

15932-1.jpg.3e6009a648b3ddc7f47e0349f34a8623.jpg

www.sonicspace.gr

Δέν θα πετύχω επ' αυτοφόρω κάποιον να ρίχνει φόλες??? Δεν θα τον πετύχω..???? >:( >:( >:(

Προσωπικά από τέτοια καθάρματα, έχω χάσει 6 πολυαγαπημένα γατιά. >:(

Αν σου τύχει ένας τέτοιος...απλά ενημέρωσε κι έρχομαι άμεσα !

www.sonicspace.gr

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου