Προς το περιεχόμενο

Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω 2 σκυλακια τον τζιντζερ και την μαλου.ειναι και τα 2 κιθαροσκυλα

Κι εγώ με κιθαρόσκυλο (από κούνια) κάνω παρέα

mpampis_fender.thumb.jpg.4d9a5d20364b09ccccb0d37379d8fdf6.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Eπειδή βρήκα πρόβλημα στο να ανεβάσω φωτoγραφίες της κοπέλας μου έκανα account στο imageshack.

Iδού λοιπόν η Φρίντα,ημίαιμο beagle,τριών χρονών που γέννησε φέτος(μας ξέφυγε η λυσσάρα),ακούει φανατικά Ζαφείρη Μελά και Τερλέγκα. \m/

http://imageshack.us/homepage/?user=Jimmypascal  8)

edit:Ο μαυροκανελής είναι το παιδί της 6 μηνών.

Αν παρατηρήσατε έχουμε και διάλογο εδώ

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Cpt. Blacknose. Τρέφεται αποκλειστικά με ζωντανά Ροντβάιλερ. Long gone but not forgotten. Mια μέρα απλά έφυγε, κι ούτε ένα γράμμα ούτε ένα sms...

64063_1660850881601_385352_n.jpg

Something Wicked This Way Comes

Cpt. Blacknose. Τρέφεται αποκλειστικά με ζωντανά Ροντβάιλερ. Long gone but not forgotten.

Πρέπει να είχε κυνηγήσει και το δικό μου δηλαδή,γιατί ήταν πολύ φοβισμένο ώρες ώρες. ;D

'Εκλαιγα σαν μικρό παιδί όταν αναγκαστήκαμε να του κάνουμε ευθανασία,όντας "χτυπημένος" από επιθετικότατo καρκίνο των οστών στα 11 του χρόνια... :'(

[Στη 2η φωτογραφία ψάχνει μανιωδώς αυτή την μυστήρια μικρή κόκκινη κουκίδα που τρέχει σαν τρελή και δεν μπορεί να την πιάσει με τίποτα!Eίχε "ψύχωση" με το να την πιάσει κάποια μέρα! (laser)  :D ;D  ;D ]

Από τις πιό "παρεξηγημένες" ράτσες...

Kurdt1.jpg.7c3a6a4d58fcdbd9887fab8cc525c44d.jpg

DSC01036.thumb.JPG.d98d89ca12a8afa100ac3774273987b9.JPG

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Το όνομα αυτού klinex  :P έμοιαζε πολύ με τα σκυλάκια στη διαφήμιση αν θυμάστε .

Ένας σκύλος μια ιστορία ..... είναι παλιά η φωτό .... τώρα είναι γεράκος σχεδόν

klinex.jpg

έχει περάσει : τύφο , τρακάρισμα με ΙΧ και εξάρθρωση , καλαζάρ και διάφορα άλλα .

κάποτε ήταν γνωστός σε αρκετές συνοικίες του Πειραιά για τη δράση του . (δε κάνω πλάκα) .

Έχω κι ένα Καυκάσου καμιά 80ριά κιλά αλλά δε μου βρίσκεται ψωτο .

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Η Φριντα δεν γουσταρει το ΝΟΙΖ, ουτε ενα "γεια" δεν ειπε.... :P

Τα μούτρα μου δεν γούσταρε που δεν την πήγα βόλτα σήμερα   ::) (χθές για την ακρίβεια)

Cpt. Blacknose. Τρέφεται αποκλειστικά με ζωντανά Ροντβάιλερ. Long gone but not forgotten. Mια μέρα απλά έφυγε, κι ούτε ένα γράμμα ούτε ένα sms...

Τόσο killer αυτός ο μπούλης?   ;D

Από τις πιό "παρεξηγημένες" ράτσες...

+1000

Καμία ράτσα δεν είναι δολοφονική.Τα αφεντικά είναι τα τέρατα.Παίρνουν τέτοια ζώα για ποζεριά..αισθάνονται αρχηγοί..τα περιορίζουν σε χώρο 1 επί 2 και περιμένουν να τρώνε τους κλέφτες.Από κάτι τέτοιους γκασμάδες βγαίνουν οι προκαταλήψεις.

Το όνομα αυτού klinex  :P έμοιαζε πολύ με τα σκυλάκια στη διαφήμιση αν θυμάστε .

Ένας σκύλος μια ιστορία ..... είναι παλιά η φωτό .... τώρα είναι γεράκος σχεδόν

klinex.jpg

έχει περάσει : τύφο , τρακάρισμα με ΙΧ και εξάρθρωση , καλαζάρ και διάφορα άλλα .

κάποτε ήταν γνωστός σε αρκετές συνοικίες του Πειραιά για τη δράση του . (δε κάνω πλάκα) .

Έχω κι ένα Καυκάσου καμιά 80ριά κιλά αλλά δε μου βρίσκεται ψωτο .

Καλό μούτρο!Μιας που είπες για το θεριό που κατέχεις θυμήθηκα ένα σκηνικό με τέτοιο μικρό σκυλί...ένας φίλος είχε χάσει το μολοσσό του...τον πήρε τηλ ένας ταξιτζής που το βρήκε 3 ώρες αργότερα για να του πει ότι τον χτύπησε...μπήκε μέσα όλος ο προφυλακτήρας του ταξί και ο σκύλος άθικτος  ;D

Ξαναπροσπαθώ να ανεβάσω την προαναφερθείσα απευθείας στο noiz διότι το imageshack sucks έμαθα.

4STONEDOG.thumb.JPG.7db6e28dc363e50d2c0cddf3c848cc88.JPG

5STONEDOG.thumb.JPG.3f41cfa5540fccef3cd26fa2ea445b43.JPG

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

σε παραδεχομαι, το εργαλειο στο σαλονι!

Α ναι ξέχασα να σχολιάσω S9F!Μονστέρι είναι η Ιταλίδα?Επίσης εύγε για το xbox 360  8)

STONEDOG.thumb.JPG.50a1a5c4fba1d7439b59b2108ebe8637.JPG

2STONEDOG.thumb.JPG.14dfeaba06ce8413b5a44ee8334913c9.JPG

3STONEDOG.thumb.JPG.aa1c3aeb0518703320ccd0583f9617d1.JPG

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου