Προς το περιεχόμενο

Έχετε κατοικίδια;Αν ναι παρουσιάστε τα!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα εναλλακτικό θέμα.Πιστεύω αρκετοί θα έχετε διότι μουσική και φιλοζωία πάνε μαζί.  :)

(Μόνη εξαίρεση ένας κιθαρίστας που τζαμάρω μαζί του ο οποίος όταν τον γλύφει η σκυλίτσα μου εύχεται να είχε καμιά bc rich διότι το headstock της strat του δεν είναι αρκετά φονικό)  :o

Έβαλα δύο κλασσικές επιλογές.Αν έχετε κάτι άλλο μιλήστε για αυτό.Ανεβάστε και καμιά φωτογραφία!Εντός της ημέρας θα ανεβάσω τη καθαρόαιμη τετράποδη και τριχωτή μπάσταρδη μου.  :D

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Έχω μία γάτα 2 χρονών, ένα σκύλο 19 χρονών και πρόσφατα αποκτήσαμε και μία νεαρή καρδερίνα.

Στο μέλλον θα πάρουμε και δύο παπαγαλάκια.

Φωτογραφίες δεν έχω τώρα, αλλά θα ανεβάσω μόλις μπορέσω.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Ωραίο θέμα! Αν αρχίσω να αναφέρω όλα τα κατοικίδια που έχουν περάσει απο τη ζωη μου θέλω 3 σελίδες. Ειχα την τυχη (ευτυχια) να εχω κατοικιδια απο μωρο παιδι...Λατρεύω τα ζώα όσο τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω 1 γάτο, ενω στο πατρικό μου δίπλα 4 γάτες και ένα chow-chow...είμαι σε φάση negotiations με την γυναίκα μου για απόκτηση Αγγλικού bulldog κουταβιού (μεγάλος έρωτας)...Φωτός στην πρώτη ευκαιρία, αν και όσοι έχετε δει τις αγγελίες μου έχετε δει τον γάτα ! :D

ευχαριστω chris. τι την ταιζεις την γατα σου, ολοκληρο το εργοστασιο της φρισκης πρεπει να εχει φαει  ;D . πραγματικα γατα μπουλντογκ. να σου ζησει!

Ωραίο θέμα! Αν αρχίσω να αναφέρω όλα τα κατοικίδια που έχουν περάσει απο τη ζωη μου θέλω 3 σελίδες. Ειχα την τυχη (ευτυχια) να εχω κατοικιδια απο μωρο παιδι...Λατρεύω τα ζώα όσο τίποτα άλλο.

Μια από τα ίδια!Αυτήν την στιγμή έχω μια γάτα με τα παιδιά της και μια ημιμπιγκλίνα.Τρομερά τα ζώα αλλά οι σκύλοι είναι high end κατοικίδια  :D

Διαισθάνονται την χαρά ή την λύπη σου και φέρονται αναλόγως.Αν τους δώσεις αγάπη θα παρατηρήσεις συμπεριφορές που δεν φανταζόσουν ότι μπορεί να έχει ένα ζώο.Πρόσφατο παράδειγμα το ότι όταν έλειπα 7ήμερη Ιταλία με το σχολείο η σκύλα έτρωγε ελάχιστα και δεν είχε καθόλου κέφι ενώ οι γονείς μου έκαναν τα πάντα για να την χαροποιήσουν.Όταν γύρισα σπίτι δε άστο...έπεσε να με φάει από την χαρά της σαν να έλεγε ''Που στο #0#τσο ήσουν  και με άφησες ρε μαλ$7α;!''

Όσο για την γάτα σου όμορφη αλλά...θα πάθει κανένα εγκεφαλικό βρε!Μην σε ψαρώνουν τα νάζια της και την ταΐζεις πολύ!Κακό της κάνεις!

Εγω εχω δυο αγγλικα μπουλντογκ, αρσενικο και θηλυκο.

Κουκλιά,οι ''άσχημες'' φυλές είναι γουστόζικες!

Έχω μία γάτα 2 χρονών, ένα σκύλο 19 χρονών και πρόσφατα αποκτήσαμε και μία νεαρή καρδερίνα.

Στο μέλλον θα πάρουμε και δύο παπαγαλάκια.

Φωτογραφίες δεν έχω τώρα, αλλά θα ανεβάσω μόλις μπορέσω.

Να ανεβάσεις!Είχαμε και μεις έναν σκύλο στο χωριό μου 19 χρονών που τον προσέχαμε όλοι.Είχε χάσει ακοή,όσφρηση,όραση,είχε πάει 500 κιλά και έμοιαζε με θερμοσίφωνα με πόδια..συνέχιζε όμως να κόβει βόλτες...πολύ θεός!Δυστυχώς έσβησε μια μέρα..το χειρότερο κομμάτι του να έχεις ζώο..πέφτει πολύ βαρύς ο θάνατος του  :-\

Γατες. Πολλες γατες μια ζωη. 8)

Ω ρε νιάου και κακό!  ;D

Οι δικές δεν μου ανεβαίνουν...όταν ξελαγκάρει το pc θα ξαναπροσπαθήσω  ::)

Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου