Προς το περιεχόμενο

Ειναι τρελοι αυτοι οι βρετανοι... α ρε Marshall ξυλο που θες.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με καλυψες πληρως!!! Ευχαριστω πολυ!!!

Συνεχιζω το ψαξιμο....

Εδώ τελείωσε το ψάξιμο (για εμένα)  :)

http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_tubemeister_18_head.htm

@bloody_sunday, είχα μείνει με την εντύπωση οτι η διάρκεια ζωής μιας λάμπας εξαρτάται

και απο την ένταση στην οποία διάγει τον βίο της (πςςςςς). Είναι λάθος η εντύπωση αυτή? Θενκς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

a) κατι πηρε και μενα το αυτακι μου για τον Ντιβή αλλά γενικα πριν μερικους μήνες που είχα παραγγείλει κατι πράγματα...ήταν φιλικότατοι...και ενα δικό μας παιδί που δουλεύει εκεί παλι τρομερα εξυπηρετικός...γενικα μονο καλές εντυπόσεις εχω απο το μαγαζί...οτι καί να λένε..

Ό,τι και να λένε, εγώ σημείωσα την δικιά μου εμπειρία και κανενός άλλου!

β) o george ειναι λιγο κάπως..ειναι και αριστερος  ;D...αλλά παίζει κιθάρα..οποτε να δουμε το δικο σου "skill" φιλε sundae..ουτε και εγω τον γουσταρω φατσικά αλλα μια χαρα παίζει..μπορει να μην παιζει παπάδες αλλα οσο πάει ο κοσμος γυρναει απο τον αθλητισμο "παιζω-2000-νοτες-το-δευτερόλεπτο" στο 2 μαματες νοτες, 1 μαματο bend και αν σαρέσει..

Εμ... δεν μου αρέσει. Τις πολιτικές του πεποιθήσεις δεν τις ξέρω και δεν με απασχολούν, και φυσικά δεν γουστάρω 2000-νότες-το-δευτερόλεπτο, αλλά μουσική με ουσία. Και πιστεύω πως ξέρω να την διακρίνω ανεξαρτήτως βιογραφικού, το οποίο έχουμε πει εκατοντάδες φορές πως δεν απαιτείται να κατατεθεί για να διαμορφώσεις και διατυπώσεις την κρίση σου (με την ίδια λογική πχ. μην τολμήσεις να πεις πως ο Ταρκόφσκι ή ο Σπίλμπεργκ είναι για τα μπάζα γιατί σου αφαιρείται το δικαίωμα γνώμης πριν κατέβεις καν στο γήπεδο).

@ndnikola: ΘΕΟΣ!!! Το λογοπαίγνιο το έχω σκεφτεί αρκετές φορές, και το nick το έχω κάπου (δεν θυμάμαι πού), αλλά αυτό που παρέθεσες δεν το είχα δει...  ;D ;D

@chris: Σε λογικές εντάσεις που φυσικά δεν πλησιάζουν καν το τέρμα είναι μια χαρά. Και να το πλησίαζαν, θα έλεγα πως είναι μικρό το κακό (αρκεί το bias να είναι ήπιο και όχι hot)... Η μοναδική περίπτωση που θυμάμαι να υποφέρουν όντως οι τελικές είναι στα σκηνικά που έκανε ο Van Halen με το dummy load και το variac, αλλά και αυτή η ιστορία έχει αμφισβητηθεί από τεχνικούς αλλά και από τον... ίδιο σε μια πρόσφατη συνέντευξή του που παραδέχθηκε ότι τον καιρό της δόξας του έλεγε επίτηδες μερικά "φίδια" (πχ. σε tech αφιερώματά του σε περιοδικά) για να φανεί κάπως larger-than-life και με ήχο σούπερ ψαγμένο και άπιαστο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

(με την ίδια λογική πχ. μην τολμήσεις να πεις πως ο Ταρκόφσκι είναι για τα μπάζα γιατί σου αφαιρείται το δικαίωμα γνώμης πριν κατέβεις καν στο γήπεδο).

Σε ένα φόρουμ σκηνοθετών όμως, μια τέτοια κριτική έχει άλλη βαρύτητα και burden of proof

Όπως εδώ έχει τη δικιά της βαρύτητα και burden of proof η κριτική στον αγγλάρα...  ;)

...τον οποίο δεν βρίσκω ούτε αντιπαθή ούτε άμπαλο, εξάλλου μια κορυφαία εταιρία του χώρου δεν τον επέλεξε για τη θέση αυτή τυχαία ή επιπόλαια...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου