fatalv Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Κώστα, σε παρακολουθώ από την αρχή ως μέλος του ΝΟΙΖ. Αρκετός καιρός δηλ... :) και ακόμη αποτελείς έναν από τους αγαπημένους μου ''παίκτες'' εδώ. Δίνεις την εντύπωση ότι κάθε φορά που ''ανεβάζεις'' κλιπ σου, κάνεις αγώνα να ξεπεράσεις το προηγούμενό σου. ;D Σε παίξιμο, σε ήχο, σε φρασεολογία. Πολλά μπράβο!! ρε γμτ αυτός ο ήχος, ρε γμτ...τι βάζετε στα δάχτυλά σας; ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 ...τι βάζετε στα δάχτυλά σας; ;DΤίποτα δεν βάζει. ;D Είναι η "ψυχή" του παίκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Τίποτα δεν βάζει. ;D Είναι η "ψυχή" του παίκτη. Οπωσδήποτε ναι, αλλά τι να πω... ;D :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Οπωσδήποτε ναι, αλλά τι να πω... ;D :) να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη... Είσαι βαλτός..δεν εξηγείται.. ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Είσαι βαλτός..δεν εξηγείται.. ;D πάνε αγόρι μου στα δίπλα θέματα που κάνουν χαβαλέ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 πάνε αγόρι μου στα δίπλα θέματα που κάνουν χαβαλέ... Off άσε φίλος πάει... έπεσε το μακρύ χέρι του νόμου ;D On Exarxos πολύ ωραίο παίξιμο/ήχος/φράσεις. Μπράβο. Και η κιθάρα ωραιότατη. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 να πείς τι καλά ακούγονται οι ενισχυτές του Μάκη... Είναι και η κιθάρα και το παίξιμο του Κώστα. Φοβερή κιθάρα η καλύτερη που έχω ακούσει με μονούς μαγνήτες. Είχα πρόβλημα με το πρόγραμμα βίντεο και τα έστειλα σε mp3 και τα έφτιαξε ο κώστας. Απο ενισχυτές παίζει ο Custom Audio CAE3+Se κανάλι 2 vox και πάει στο return του VHT super 30 Bittbull,καμπίνα Matamp 1/12 μεσα στο issolation box , Sm57 και λίγο delay απο το Roctron Intellifex. πολύ πρόχειρη ηχογράφηση σε mp3 και μετα σε mp4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Απο ενισχυτές παίζει ο Custom Audio CAE3+Se κανάλι 2 vox και πάει στο return του VHT super 30 Bittbull,καμπίνα Matamp 1/12 μεσα στο issolation box , Sm57 και λίγο delay απο το Roctron Intellifex. tίποτα άλλο? ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 tίποτα άλλο? ;D ;D ;D Που πάμε βρε Ανέστη εσύ κι εγώ με τα σαχλόφωνα? Έχουμε μείνει πολύ πίσω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση