Προς το περιεχόμενο

Θεσεις και προτασεις για προβαδικο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

να κρεμαστούν στον τοίχο αριστερά

τα ηχεία στο ντουβάρι δλδ  ;)

ο τραγουδιστής να κάτσει στο κέντρο απέναντι .(στον τοίχο που θα κατασκευάσετε δλδ)

δεν εκφράστηκα καλά σορυ

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κουρτίνα ψυγειοκαταψύκτη ......αποτελείται από χοντρά φύλλα πλαστικού μονοκόμματου από πάνω μέχρι κάτω ,πάχους 5μμ και 15εκ φάρδος  .

Επίσης η επενδεδυμένη γυψοσανίδα με προσθήκη απ την εσωτερική επιφάνεια με ρικοφόν ,ή ακόμα και αυγοθήκες στη χειρότερη.

Ξέχασες το πάτωμα και το ταβάνι .

Πάτωμα από μοκέτα ,ως οικοδομικά καδρόνια + μοκέτα και ταβάνι μοκέτα + αυγοθήκες .

Εντάξει δεν είμαι ο πλέον ειδικός ,αλλά κόβουν πολλά κιλά στο τσάμπα

No one wants an alien

Επειδη η ερωτηση μου ερχεται σε συναθροιση με το προτζεκτ που εχω ηδη παρουσιασεις εδω θελω να μου πειτε το εξης:

τι εξοπλισμο θα χρειαστω για ηχογραφηση προβας ?

κονσολα υπαρχει - οπως επισης και PC με cubase

προτεινετε μικροφωνα,τεχνικες,και θεσεις μικροφωνων στο ηδη υπαρχον σχεδιο που εχω αναρτησει στην αρχη

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

τι εξοπλισμο θα χρειαστω για ηχογραφηση προβας ?

κονσολα υπαρχει - οπως επισης και PC με cubase

προτεινετε μικροφωνα,τεχνικες,και θεσεις μικροφωνων στο ηδη υπαρχον σχεδιο που εχω αναρτησει στην αρχη

Πονεμένη και μεγάλη ιστορία ....  θες πολυκάναλη ηχογράφηση ? θες όλα μαζί σε ένα stereo track ? ..... πόσα κανάλια έχει η κονσόλα ? ..... τι κάρτα ήχου έχετε ? ..... τα ηλεκτρονικά τύμπανα πως βγαίνουν ? ..... και πολλά άλλα  :)

αλλιώς παίρνεις ένα γραφτίρι τύπου zoom και τελειώνεις

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Zoom R16.

Λήξις  ;)

width=600 height=404http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/R16_top-32335e5e9b4e2f2c6d4ccf8330da27e4.jpg[/img]

Τα κάνει όλα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Πονεμένη και μεγάλη ιστορία ....  θες πολυκάναλη ηχογράφηση ? θες όλα μαζί σε ένα stereo track ? ..... πόσα κανάλια έχει η κονσόλα ? ..... τι κάρτα ήχου έχετε ? ..... τα ηλεκτρονικά τύμπανα πως βγαίνουν ? ..... και πολλά άλλα  :)

αλλιώς παίρνεις ένα γραφτίρι τύπου zoom και τελειώνεις

λογω του οτι ο υπολογιστης θα ειναι "καπως" παλιος (pentum 4) σκεφτομουν μηπως κολλαει στην πολυκαναλη - οποιος ξερει να μου πει αν θα κολλαει ή οχι

αν κολλαει τοτε παμε για μονοκαναλη ηχογραφιση σε stereo

η κονσολα ειναι αυτη

http://www.behringer.com/ES/Products/2222FX.aspx

η καρτα ηχου ειναι μια της presonus firestudio 2626

Τα ηλεκτρονικα τυμπανα θα βγαινουν απο το PA οπως και τα πληκτρα

Zoom R16.

Τα κάνει όλα.

τα κανει ολα αλλα δεν συμφερει  :D :D :D

και υποψιν ειμαι μεγαλος φαν της zoom απο τη GFX8 πεταλιερα μου που ακομα δουλευει σαν τη πρωτη μερα

Terry rules the bass

τα κανει ολα αλλα δεν συμφερει  :D :D :D

To αντίθετο.

Κάνει για κάρτα ήχου, γράφει απευθείας κιθάρα (κάνει και guitar preamp με τα εφφέ που έχει) στο ένα (Z) κανάλι, έχει δύο phantom για πυκνωτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κονσόλα για τα PA, έχει 8 κανάλια ταυτόχρονα για ηχογράφηση και μπορείς να προσθέσεις άλλα 8 μετά, έχει αλγόριθμους για mastering, κουρδιστήρι για το γκρουπ, μετρονόμο (είτε από τα PA είτε μόνο από μικρόφωνα), ηχογραφεί και εξωτερικά με ενσωματωμένα μικρόφωνα, δουλεύει και με μπαταρίες, έχει μέγεθος keyboard και φυσικά το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι γράφει ανεξάρτητα τα 8 κανάλια στην SD κάρτα (ή απευθείας με USB στο daw του PC) για να τα δουλέψεις όποτε και όπως θέλεις.

ΚΑι όλα αυτά με τα 320€ (και λιγότερο αν το πάρεις 2ο χέρι).

Δηλαδή τι άλλο να κάνει ;

Τζάμπα ρε παιδιά δεν παίζει τίποτα.

To αντίθετο.

Κάνει για κάρτα ήχου, γράφει απευθείας κιθάρα (κάνει και guitar preamp με τα εφφέ που έχει) στο ένα (Z) κανάλι, έχει δύο phantom για πυκνωτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κονσόλα για τα PA, έχει 8 κανάλια ταυτόχρονα για ηχογράφηση και μπορείς να προσθέσεις άλλα 8 μετά, έχει αλγόριθμους για mastering, κουρδιστήρι για το γκρουπ, μετρονόμο (είτε από τα PA είτε μόνο από μικρόφωνα), ηχογραφεί και εξωτερικά με ενσωματωμένα μικρόφωνα, δουλεύει και με μπαταρίες, έχει μέγεθος keyboard και φυσικά το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι γράφει ανεξάρτητα τα 8 κανάλια στην SD κάρτα (ή απευθείας με USB στο daw του PC) για να τα δουλέψεις όποτε και όπως θέλεις.

ΚΑι όλα αυτά με τα 320€ (και λιγότερο αν το πάρεις 2ο χέρι).

Δηλαδή τι άλλο να κάνει ;

Τζάμπα ρε παιδιά δεν παίζει τίποτα.

Ναι ρε Κωστα συμφωνοι σε ολα τα παραπανω και σε αλλα τοσα - αλλα για ποιο λογο να δωσω κοντα στα 300 ευρω για κατι τετοιο την στιγμη που εχω (σχεδον) μεμωνομενα καποια απο τα ηδη ενσωματωμενα στο R16

Δλδ,εχω ηδη καρτα ηχου - εχω ηδη PA εχω ηδη κονσολα - το μονο που (νομιζω) χρειαζομαστε ακομα ειναι κανα "σωστο" μικροφωνο/α και προτασεις για το στησιμο αυτων π.χ. αν μπορω να την βγαλω με 100 ευρω γιατι να δωσω 300 ? - αν κανω λαθος παρακαλω και ευχαριστως να με διορθωσετε

Terry rules the bass

Άλλο το "δεν με συμφέρει" και άλλο το "δεν συμφέρει".

Δες με τι αλυσίδα οργάνων αντικαθιστάς την λειτουργικότητα του.

Αφού τα χεις σαφώς και δεν έχει νόημα να το πάρεις αλλά ρώτησες, απάντησα.

Ελπίζω να το στήσουμε σύντομα στο δικό μας προβάδικο (καθότι γνωστοί τεμπέληδες) και θα ανεβάσω κανα demo.

Καλορίζικοι και καλά παιξίματα.

Άλλο το "δεν με συμφέρει" και άλλο το "δεν συμφέρει".

δεν εχεις αδικο  ;D ;D

Δες με τι αλυσίδα οργάνων αντικαθιστάς την λειτουργικότητα του.

Αφού τα χεις σαφώς και δεν έχει νόημα να το πάρεις αλλά ρώτησες, απάντησα.

Ελπίζω να το στήσουμε σύντομα στο δικό μας προβάδικο (καθότι γνωστοί τεμπέληδες) και θα ανεβάσω κανα demo.

Καλορίζικοι και καλά παιξίματα.

Ευχαριστουμε φιλε - και σε εσας επισης

Loose rags FTW  :D :D

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου