marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 δεν το λες και στη γυναικα μου αυτο? ;D Εύκολα...Το ίδιο λέω και στη δικιά μου...απλά η πλήρης φράση είναι:" Έχω πάντα δίκιο, σε σχέση με αυτά που λές εσύ" ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Παιδια με μεγαλη μου λυπη σας διηγουμαι αυτο που μολις εγινε Εβαλα το αλενακι να ξανα προσπαθησω και οταν το εβγαλα εμεινε πανω του αυτο το εξαρτημα http://www.thomann.de/gr/fender_trussrudnut_am_std.htm Οντως δικιο εχετε εχει σπασει :'( :'( :'( :'( Με πηραν τα δακρυα γαμωτο μια τοσο καλη κιθαρα που αξιζει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Μπορει απλα να εχει ξεβιδωθει,πηγαινε την κιθαρα να τη δει καποιος που ξερει τι κανει... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Μπορει απλα να εχει ξεβιδωθει,πηγαινε την κιθαρα να τη δει καποιος που ξερει τι κανει... Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος. Αν δεν έκανες εσύ καμιά ματσακονιά- να του αλλάξεις τα φώτα στο σφίξιμο, να έχεις φάει τις βόλτες με λάθος άλεν- το nut δεν παθαίνει κάτι από μόνο του. Το πιθανότερο είναι ότι το έχεις ξεβιδώσει. Α, και προπάντων... ψυχραιμία ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Κάνε αυτό που σου λέει ο Νίκος. Αν δεν έκανες εσύ καμιά ματσακονιά- να του αλλάξεις τα φώτα στο σφίξιμο, να έχεις φάει τις βόλτες με λάθος άλεν- το nut δεν παθαίνει κάτι από μόνο του. Το πιθανότερο είναι ότι το έχεις ξεβιδώσει. Α, και προπάντων... ψυχραιμία ;) οι βολτες ειναι μια χαρα!το νατ γυριζει αψοξα απλα εχει ξεβιδωσει τιποτα το παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 οι βολτες ειναι μια χαρα!το νατ γυριζει αψοξα απλα εχει ξεβιδωσει τιποτα το παραπανω Δηλαδή είναι ΟΚ θα δοκιμάσεις να σφίξεις? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δηλαδή μπορείς να το ξαναβιδώσεις στη θέση του το παξιμάδι που βγήκε ή μαζί του γυρίζει κι η βέργα από πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Εγω παντως εχω μια MiM Fender με το παχυ μπρατσο 12 χρονια και δεν εχει παθει τιποτα, σε κρυα και σε ζεστες...δεν το εχω ακουμπησει ποτε το truss rod ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 παιδια κοιταχτε,το αλλενακι δεν εχει χαλασει τις βολτες αλλα δεν ξερω πως να ταο ξαναβιδωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 παιδια κοιταχτε,το αλλενακι δεν εχει χαλασει τις βολτες αλλα δεν ξερω πως να ταο ξαναβιδωσω Τι εννοείς φίλε μου προς ποιά φορά να το βιδώσεις ή κάτι άλλο? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση