soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 και γενικα η βεργα ειναι ΜΑΛΑΚΗ σε οποιαδηποτε κατευθθυνση και αν την γυρισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Βρηκα ενα πολλα υποσχομενο βιντεο που λεει οτι βγαζεις το λαιμο και εκει που ειναι ο Neck μαγνητης στο μπρατσο υπαρχει λεει αλλη μια υποδοχη για να ισωσει το λαιμο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "αλλη" υποδοχη,αυτη ειναι απλα μια κιθαρα που εχει το truss rod στην κατω μερια του μπρατσου οπως ολες οι vintage Fender. ΤΙ κιθαρα ΑΚΡΙΒΩΣ εχεις ανθρωπε μου? Fender Mexico υπαρχουν καμμια 100αρια... γενικα η βεργα ειναι ΜΑΛΑΚΗ σε οποιαδηποτε κατευθθυνση και αν την γυρισω. δηλ και μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ δεξιοστροφη στροφη να κανεις δεν σφιγγει? αν ναι τοτε πας για νεο μπρατσο μια και εχει σπασει το truss rod. Eπισης για να ελεχγω αν η βεργα οντως δουλευει σημαδεψα το κομματι που ενωνεται το σωμα με το λαιμο με ενα μαρκαδωρακι αλλα το σημαδι δεν εχει μετακινιθει! στο σημειο εκεινο δεν λειτουργει το truss rod ετσι κι αλλοιως,οποτε ΤΙ περιμενεις να δεις? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "αλλη" υποδοχη,αυτη ειναι απλα μια κιθαρα που εχει το truss rod στην κατω μερια του μπρατσου οπως ολες οι vintage Fender. ΤΙ κιθαρα ΑΚΡΙΒΩΣ εχεις ανθρωπε μου? Fender Mexico υπαρχουν καμμια 100αρια... δηλ και μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ δεξιοστροφη στροφη να κανεις δεν σφιγγει? αν ναι τοτε πας για νεο μπρατσο μια και εχει σπασει το truss rod. Για να ενυσχισω τις πιθανοτητες του σπασμενου Truss rod θα πω οτι οταν παιζω το Truss ΤΡΙΖΕΙ!. Ναι μεσα στο μπρατσο κατι τριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Καταρχην να την πας σε ενα μαστορα για να βεβαιωθεις οτι δεν εχεις κανει καποια βλακεια (λαθος allen,φαγωμενες βιδες κτλ.). Αν πρεπει να αλλαχτει το truss rod δεν σε συμφερει μια και η αλλαγη ειναι ακριβοτερη απο ενα νεο μπρατσο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Καταρχην να την πας σε ενα μαστορα για να βεβαιωθεις οτι δεν εχεις κανει καποια βλακεια (λαθος allen,φαγωμενες βιδες κτλ.). Αν πρεπει να αλλαχτει το truss rod δεν σε συμφερει μια και η αλλαγη ειναι ακριβοτερη απο ενα νεο μπρατσο. η Βεργα γυριζει κανονικα ειναι ελεγμενο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Καταρχην να την πας σε ενα μαστορα για να βεβαιωθεις Υγ1:Δεν θελω να την παω στο μαστορη με καμια κυβερνηση Aπό τη Δευτέρα που (θεωρητικά) θα έχουμε κυβέρνηση...πήγαινέ τη σε ένα μάστορη να ησυχάσουμε!!!...γιατί... Πιασανε οι ζεστες,,,, Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soadas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Aπό τη Δευτέρα που (θεωρητικά) θα έχουμε κυβέρνηση...πήγαινέ τη σε ένα μάστορη να ησυχάσουμε!!!...γιατί... Ρε την αλλη φορα που την πηγα μου την γρατζουνισε ασχημα και δεν θελω πια..και την πηγα ρε γαμωτο στον καλυτερο που εχουμε εδω. Επισης τιιθεται θεμα χρηματων γιατι δεν εχω μια αλλα και αυτος τζιμπαει τις τιμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Επισης τιιθεται θεμα χρηματων γιατι δεν εχω μια ...όταν χαλάσεις το μπράτσο με τα γιατροσόφια...τότε θα πρέπει να βρείς και μία και δύο ;). Εκτός εάν θεωρείς ότι ο καθένας που σου δίνει οδηγίες σε ένα forum, είναι και μάστορης...εξαιρείται ο Superfunk που έχει πάντα δίκιο 8) Για να ενυσχισω τις πιθανοτητες του σπασμενου Truss rod θα πω οτι οταν παιζω το Truss ΤΡΙΖΕΙ!. ...εάν υποθέσουμε ότι έχεις σπασμένο truss rod...πως γίνεται να κάνεις κάτι μόνος σου?...ας πούμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 εξαιρείται ο Superfunk που έχει πάντα δίκιο δεν το λες και στη γυναικα μου αυτο? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Ρε την αλλη φορα που την πηγα μου την γρατζουνισε ασχημα και δεν θελω πια..και την πηγα ρε γ***το στον καλυτερο που εχουμε εδω. Επισης τιιθεται θεμα χρηματων γιατι δεν εχω μια αλλα και αυτος τζιμπαει τις τιμες... τωρα απλα θα πας για διαγνωση. Αμα θελει λεφτα και γι΄αυτο... ::) Ενας μαστορας με την πρωτη ματια θα σου πει τι συμβαινει. Εδω εμεις απο τα λεγομενα σου βγαλαμε συμπερασμα... Βαλε κανα φραγκο στην ακρη, εκτος αν θες να κρατησεις αυτο το μανικι και ...να το ριξεις στο slide ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση