chord Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Η ολη προσπαθεια εγινε σ ενα home studio ενος ξαδερφου μ ενα μικροφωνο Shure (ουτε και ξερω μοντελο ).Ο λογος υπαρξης αυτου το κλιπακιου ειναι οτι ηθελα καποια στιγμη να εχω τις κιθαρες μου ηχογραφημενες.Επισης η επιλογη του κομματιου εγινε γιατι κατ'αρχην μ αρεσει (τι πρωτοτυπο!),αλλα και γιατι ειναι απλο και μικρο χωρις πολλα-πολλα κι ετσι δεν θα μας ετρωγε πολυ χρονο .Ετσι αφιερωσαμε περιπου ενα τριωρο,προβα δεν εγινε, ενορχηστρωτικα εκανα οτι μου κατεβηκε επι τοπου,καναμε και μια υποτυπωδη μιξη κι οξω απ την πορτα ! ;D. Μετα παιδευτηκα αλλο τοσο για να το φτιαξω σαν κλιπακι γιατι ειμαι και ασχετος κι ετσι τολμω να παρουσιασω κατι για πρωτη φορα στο Noiz!Εννοειται κριτικη ευπροσδεκτη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Kανένα ψεγάδι (για τα αυτιά μου). Καθαρός ωραίος ήχος, το αυτό και για το παίξιμο. Τώρα που έμαθες, να ανεβάζεις πιο συχνά. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Πάντα τέτοια ΕΥΓΕ!!!! ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Μπράβο σου, πολύ καλός :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια!Θα το ξαναπροσπαθησω, δεν εχω και τα μεσα ουτε και μεγαλη παραγωγη... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Εκπληκτικό! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Πολυ ομορφα παιγμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Νεστορα εχουμε τζαμαρει σε καποια Νοιζομαζωξη στην Καλλιθεα και ξερω οτι εισαι κιθαριστας με αποψη οποτε σ ευχαριστω διπλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Πολυ ομορφα παιγμενο! Καλοσυνη σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Εκπληκτικό! ...δις. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση