argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ένα τραγουδάκι που έγραψα το περασμένο καλοκαίρι όταν η σύζυγος εφημέρευε και βολόδερνα μέσα και έξω από το σπίτι με βαλκανο swing-ο-διάθεση προς σχολιασμό! Η_Γιώτα_εφημερεύει....mp3 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
hot_sauce Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 τα όργανα όλα δικά σου ή επιστράτευσες κόσμο? γενικώς πολύ ωραία έμπνευση και εκτέλεση!! υγ. σχόλια της γυναίκας? της άρεσε? :P
messalion Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ένα τραγουδάκι που έγραψα το περασμένο καλοκαίρι όταν η σύζυγος εφημέρευε και βολόδερνα μέσα και έξω από το σπίτι με βαλκανο swing-ο-διάθεση προς σχολιασμό! πως φενεται οτι το εχεις γραψει πριν απο κανα χρονο..... ;) ;) ;) γιατι δεν το λες του Αλκη για μελοντικο υλικο της μπαντας ? ειναι τέλειο..... :D :D :D μου αρεσει παρα ΠΟΛΥ - ( και της Αννας που το ακουμε/ακουσαμε μαζι ) :D :D Υ.Γ. Ευτυχως που πηρες ειδικοτητα γιατι σε εβλεπα σε αλλες εφημεριες να εγραφες για τους αρρώστους ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 τα όργανα όλα δικά σου ή επιστράτευσες κόσμο? γενικώς πολύ ωραία έμπνευση και εκτέλεση!! υγ. σχόλια της γυναίκας? της άρεσε? :P Mπαααααα πάλι εγώ και το garageband!! Tης άρεσε της αυτής Γιωτότητας! Οπότε βρήκε το δρόμο του! ;) πως φενεται οτι το εχεις γραψει πριν απο κανα χρονο..... ;) ;) ;) γιατι δεν το λες του Αλκη για μελοντικο υλικο της μπαντας ? ειναι τέλειο..... :D :D :D μου αρεσει παρα ΠΟΛΥ - ( και της Αννας που το ακουμε/ακουσαμε μαζι ) :D :D Υ.Γ. Ευτυχως που πηρες ειδικοτητα γιατι σε εβλεπα σε αλλες εφημεριες να εγραφες για τους αρρώστους ;D ;D ;D Δεν πήρα ακόμα !! Απλά άλλαξα νοσοκομείο!! :o :o :o Σε λίγο θα γράφω για τους αρρώστους μη νομίζεις ! ??? ??? ??? :P :P Ο Άλκης το άκουσε , μου είπε θα δούμε... είναι νωρίς ακόμα και μαζεύουμε υλικό... τους στίχους θα τους αλλάξει μάλλον.. Παίδες να στε καλά πάντως :) ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση