argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ένα τραγουδάκι που έγραψα το περασμένο καλοκαίρι όταν η σύζυγος εφημέρευε και βολόδερνα μέσα και έξω από το σπίτι με βαλκανο swing-ο-διάθεση προς σχολιασμό! Η_Γιώτα_εφημερεύει....mp3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 τα όργανα όλα δικά σου ή επιστράτευσες κόσμο? γενικώς πολύ ωραία έμπνευση και εκτέλεση!! υγ. σχόλια της γυναίκας? της άρεσε? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ένα τραγουδάκι που έγραψα το περασμένο καλοκαίρι όταν η σύζυγος εφημέρευε και βολόδερνα μέσα και έξω από το σπίτι με βαλκανο swing-ο-διάθεση προς σχολιασμό! πως φενεται οτι το εχεις γραψει πριν απο κανα χρονο..... ;) ;) ;) γιατι δεν το λες του Αλκη για μελοντικο υλικο της μπαντας ? ειναι τέλειο..... :D :D :D μου αρεσει παρα ΠΟΛΥ - ( και της Αννας που το ακουμε/ακουσαμε μαζι ) :D :D Υ.Γ. Ευτυχως που πηρες ειδικοτητα γιατι σε εβλεπα σε αλλες εφημεριες να εγραφες για τους αρρώστους ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 τα όργανα όλα δικά σου ή επιστράτευσες κόσμο? γενικώς πολύ ωραία έμπνευση και εκτέλεση!! υγ. σχόλια της γυναίκας? της άρεσε? :P Mπαααααα πάλι εγώ και το garageband!! Tης άρεσε της αυτής Γιωτότητας! Οπότε βρήκε το δρόμο του! ;) πως φενεται οτι το εχεις γραψει πριν απο κανα χρονο..... ;) ;) ;) γιατι δεν το λες του Αλκη για μελοντικο υλικο της μπαντας ? ειναι τέλειο..... :D :D :D μου αρεσει παρα ΠΟΛΥ - ( και της Αννας που το ακουμε/ακουσαμε μαζι ) :D :D Υ.Γ. Ευτυχως που πηρες ειδικοτητα γιατι σε εβλεπα σε αλλες εφημεριες να εγραφες για τους αρρώστους ;D ;D ;D Δεν πήρα ακόμα !! Απλά άλλαξα νοσοκομείο!! :o :o :o Σε λίγο θα γράφω για τους αρρώστους μη νομίζεις ! ??? ??? ??? :P :P Ο Άλκης το άκουσε , μου είπε θα δούμε... είναι νωρίς ακόμα και μαζεύουμε υλικό... τους στίχους θα τους αλλάξει μάλλον.. Παίδες να στε καλά πάντως :) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση