Nestoras Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Βρες φωνή όπως της κοπελιάς από τους Cardigans - My favourite game. Mη του βάζεις ιδέες και θα πρέπει να τη βρώ το καλοκαίρι και να τη φέρω. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Mη του βάζεις ιδέες και θα πρέπει να τη βρώ το καλοκαίρι και να τη φέρω. :D ...δεν μου πέρασε από το μυαλό... ;D ...φέρε πάνω από 1....και συνάμα και ένα Nord Wave. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Mη του βάζεις ιδέες και θα πρέπει να τη βρώ το καλοκαίρι και να τη φέρω. :D Εγώ δεν έχω πρόβλημα, φέρ' τη μου και το χειμώνα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 ..αν μπορώ να κάνω μια παρατήρηση (διότι εκτός από τα δικά μου monitor έχω και άλλα 2 σετ ηχείων στο σπίτι μου).. SF, μπορείς να του δώσεις λίγο ζεστό ήχο (αναλογική χροιά να το πω;)..ακούγεται πολύ digital. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 δυο λεπτα,στο κοβω σε βινυλιο και στο στελνω,θα το φερει ο μπαρμπα Μητσος με το καρο... στο μεταξυ ακου αυτο για να αντεξεις... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2012 Ντεν βλέπω Mega τσάνελε. ::) βρε τι είναι αυτός; ::) κρίμα το χρόνο που σου αφιέρωσα. :-* www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση