Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ενα κομματακι που μου ηρθε στα....ξαφνικα... ;D electrons.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ο Βασ. Βασ. ξαναχτύπησε. Καλό το βρήκα και από ήχο εξαιρετικό. Αν εξαιρέσω κάτι ''ατυχή" breaks στα τύμπανα, μάλλον είναι το καλύτερό σου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ειναι πιο uptempo σε σχεση με αλλα σου και μ αρεσει. Ετσι η αλλιως ομως πολυ καλο-οντως ισως απ τα καλυτερα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο - εκλογικόν! Θα τ' ακούω στο εκλογικόν κέντρον την Κυριακή! Τι κιθαριτικό attitude ήταν αυτό στο 1-15...παραλίγο να σου βγει pinched harmonic. ;D ;D ;D Να μην επαναληφθεί. :P :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Αν εξαιρέσω κάτι ''ατυχή" breaks στα τύμπανα τοσο ξερω τοσο παιζω... ;D...θα μου πεις εχεις δικιο αφου δεν μου αρεσουν τα break τι καθομαι και τα κανω....εδω δεν κανει ο Steve Jordan πλεον γιατι να κανω εγω? ;D Τι κιθαριτικό attitude ήταν αυτό στο 1-15...παραλίγο να σου βγει pinched harmonic με προκαλουν σε ενα αλλο thread οτι δεν ξερω απο μεταλ και ειπα να τους βγαλω ψευτες... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 με προκαλουν σε ενα αλλο thread οτι δεν ξερω απο μεταλ και ειπα να τους βγαλω ψευτες... ;D ;D SF ειναι μαλλον το καλυτερο σου.Ισως βεβαια να με επηρρεασε υπερ-θετικα το οτι αλλαξες το ρυθμικο πατερν.(επιτελους). Ο ηχος πολυ καλος! Παρα το διαχυτο hammond organ μου θυμισε...Φατμε. Πορτοκαλογλου γενικα. Ιδιως σε ενα σημειο η κιθαρα σα να επαιζε σημεια απο τον Ασωτο Υιο.. Το ακουσα ευχαριστα αλλα νομιζω οτι ηθελε καποια αλλαγη τοπιου μεταξυ χαμοντ και...? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ωρε SF εδώ νομίζω ότι ήθελε fuzz-αριστή tele αλά "the aliens - setting sun" για να κολλάει ωραία με το Hammond. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Η fuzz αριστή κιθάρα μου ακούγεται ελαφρά εξεκούρδιστη, κατα τ' άλλα το μουσικό αυτό χαλί χρειάζεται τη..φωνή του :) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Άντε μπράβο ,για κούνα κανά κουμπάκι ακόμα ,αφού το κατέχεις το θέμα ,είναι πιο απλό απ όσο νομίζεις να ξεφύγεις απ την κλασσική ηχητική σου μΠανιέρα ;D Ωραία ρυδμ σέξιον ιδιαίτερα τονισμένα μπασσα και μου άρεσε και η φαζαρισμένη κιθάρα ,είχα βαρεθεί το γκλίγκι γκλίγκι της καθαρής σου No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2012 Ψήφος εμπιστοσύνης!.. Το γκομενάκι και οι στίχοι λείπουν..και έχεις ένα άρτιο τραγούδι για πλέιλιστ ραδιοφώνου. Βρες φωνή όπως της κοπελιάς από τους Cardigans - My favourite game. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση