nickzero Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 γνωριζει καποιος να μου πει καλα ακουστικα μεχρι 50 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Έλεος !!! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Έλεος !!! Tι έλεος ρε φίλε...μιλάμε για 17.500 δρχ...μισό μηνιάτικο!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Για μάρκα μπατονέτας (κάτι φθηνό και καλό παιδιά μη πάει πάνω από 2 Ευρώ με δωρεάν μεταφορικά) δεν έχουμε συζητήσει ακόμα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Το μονο που μπορω να πω,ειναι οτι αν τα θες μονο για tv παρε ασυρματα Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Το μονο που μπορω να πω,ειναι οτι αν τα θες μονο για tv παρε ασυρματα έχει με 50 ευρώ? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 έχει με 50 ευρώ? Καταλαβαινεις κ εσυ οτι οταν ξεκιναει καποιος να παρει κατι και εχει βαλει χρηματικο οριο,μεσα απο το φορουμ το διπλασιαζει τουλαχιστον!Ετσι λοιπον προτεινω αυτα που ειναι αξιοπρεπεστατα για τη τιμη τους.Αλλωστε δε μπορω να καταλαβω πως μπορεις να χρησιμοποιησεις ενσυρματα σε tv http://www.skroutz.gr/s/423106/AKG-K910.html Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως αν πας φίλε σε ενα κατάστημα με υπολογιστές, ή προϊοντα ήχου θα βρεις ακουστικα σε πολλές τιμές. Δε χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Μονο να εχει μακρύ καλωδιο ή ασυρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickzero Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 δεν ειπα τα καλυτερα ακουστικα με 50 ευρω!τοσα διαθετω και τοσα εχω,για αυτο ποσταρω...οχι για να ακουσω ''ελεος''.....αλλα να μου προτεινει καποιος που ξερει.... ευχαριστω τους υπολοιπους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση