kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 odis 13 thanx ,ναι ζοζεφ ,μετα την μετακομιση στην αγιου δημητριου απο λευκο πυργο εμεινε κανενα χρονο ανοικτο και μετα παπαλα ,απο τοτε χαθηκαν τα ιχνη του ,κριμα... Αν και δεν έτυχε να πάω αλλά τον είχα ακουστά. Πόσο καιρός πέρασε από τότε που έφυγε από τον Λευκό? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 δεν θυμαμε ακριβως φιλε μου εχει παντως πανω απο πενταετια .(καπαμαρου τα σπαει λεμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Διαχρονική αξία ο καπαμαρού ε? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Καταρχην αυτος ο Μικυς,αν τον ρωτησεις κατι που δεν το εχει,θα σου πει στανταρ: 'ΦΙλε αυτο που ζητας δεν υπαρχει πουθενα' κορυφαιος!!! O Μίκυ ΔΕΝ είναι για αρχάριους.Γι΄αυτό όποτε περνάω να τον δω και για να είμαι σίγουρος οτί δεν θα αρχίσει την γκρίνια επειδή όλο τον πιέζω στις τιμές ή ξεφύγει εντελώς και μου πει οτί "αυτό δεν υπάρχει...πουθενά",του φέρνω και ένα γάλα ΜΕΒΓΑΛ 0% που του αρέσει πολύ για να καλμάρει και φροντίζω ΠΑΝΤΑ να έχω τσιγάρα μαζί μου. ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 O Μίκυ ΔΕΝ είναι για αρχάριους.Γι΄αυτό όποτε περνάω να τον δω και για να είμαι σίγουρος οτί δεν θα αρχίσει την γκρίνια επειδή όλο τον πιέζω στις τιμές ή ξεφύγει εντελώς και μου πει οτί "αυτό δεν υπάρχει...πουθενά",του φέρνω και ένα γάλα ΜΕΒΓΑΛ 0% που του αρέσει πολύ για να καλμάρει και φροντίζω ΠΑΝΤΑ να έχω τσιγάρα μαζί μου. ;D ;D ;D ;D φιλε απο που μπορω να κατεβασω κ εγω το μανιουαλ? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση