alexander000 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2006 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιας στον χωρο και θα ηθελα αν μπορει και γνωριζει καποιος να μου απαντησει σε καποιες αποριεσ με καποια προγραμματα μιξαρισματος 1)Για να μπορεσω να ακουσω (προετοιμασια) το επομενο κομματι απο αυτο που παιζει εκεινη την στιγμη και θελω να παιξω στη συνεχεια χρειαζομαι δυο καρτες ηχου?? 2)στο BPM stundio ενω γραφεται κανονικα το προγραμμα που εχω κανει εντουτοις δεν ακουγεται (δηλ φαινεται οτι παιζει κανονικα απο το windows player αλλα χωρις ηχο? tks και καλο καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Γεια σου και 'σένα. Όχι δεν χρειάζεσαι δύο κάρτες ήχου, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι μία κάρτα που να έχει τουλάχιστον δύο διαφορετικές και αυτόνομες εξόδους (για ακουστικά π.χ.). Το πρόγραμμα που αναφέρεις δεν το γνωρίζω (καθότι δεν σχετίζομαι με τον χώρο), αλλά άλλαξα το θέμα του thread προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον ανθρώπων που ξέρουν το είδος σου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2006 Όπως λέει και ο Wow! χρειάζεσαι μια κάρτα πολυκάναλη. Τα 4 κανάλια απαιτούνται για να μπορείς να ακούς με PFL, δηλαδή να προετοιμάζεις το επόμενο χωρίς να βγαίνει στον "αέρα". (πχ MAudio Delta 44) 'Οσο για το πρόβλημα με το πρόγραμμά σου μάλον δεν έχεις αναθέσει τη σωστή έξοδο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμμένο αλλά κοίτα στις επιλογές (options / settings / setup/ audio, κάπως έτσι θα λέγεται) και σίγουρα θα βρείς που αναθέτεις την έξοδο του ήχου σου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexander000 Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2006 ευχαριστω πολυ παιδια καλο καλοκαιρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση