hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο admin :) Συνέχισε έτσι ;) ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Ωραίο! Προσεγμένο, και αυτό ακούγεται. Επίσης καλοπαιγμένο, και το ωραίο είναι πως "κάθεται" καλά και σε πιο απαιτητικά αυτιά, και δίπλα στο κύμα σε ένα cafe που παίζει chill out (ααααχχχ...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Θα είμαι ο 1ος κακός. Λοιπόν: 1) Δεν βρήκα τη μελωδική γραμμή ξεχωριστή. 2) Τα (προγραμματισμένα) τύμπανα έχουν ενοχλητικό ήχο (σαν αυτούς που μας έχουν συνηθίσει σε μοντερνολαϊκά) 3) Το σόλο της κιθάρας είναι τυπικό, απέχον από τις μεγάλες στιγμές που έχω ακούσει από 'σένα. 4) Επίσης σπουδαίο παίξιμο (αλλά και νότες) δεν έχει και το σόλο πιάνο. 5) Εκείνο που έχει το πιο πολύ ενδιαφέρον είναι τα αλά Gong σημεία με τις μαρίμπες. Τελικά 3 διαφορετικά τεμάχια συνέρραψες; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Θα είμαι ο 1ος κακός. Λοιπόν: ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 O παλιος κακος Νεστορας!Ειχα ανησυχησει τελευταια. Ετσι τον ξερουμε ετσι τον αγαπαμε. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Το κομμάτι σου πανέμορφο σαν θέμα και ωραίο ενορχηστρωτικά με άψογο programing :D αλλά: Το παίξιμο στα τύμπανα εκτός ύφους, αυτό το δεινοσαυρικό παίξιμο δέν του πάει αν και άψογα προγραμματισμένο με το μπασάκι του Το σόλο στη κιθάρα easy listening πολυπαιγμένο. Πολύ καλός ήχος απο τελεακούστικ, ωραίο και το πιάνο :D Ελπίζω να μη σε στεναχωρώ ειναι η άποψή μου . Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όλοι. Ξέρω πως μπορεί να μην είναι του γούστου όλων αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν γράφεις κατι προσωπικό. Δεν στενοχωριέμαι κι αν δεν αρέσει σε κάποιους. Φυσικό και υποκειμενικό είναι. Αλοίμονο αν είχαμε τέτοιες ψευδαισθήσεις. Το ανέβασα κυρίως για να εκτεθώ κι εγώ ώστε να μην κρίνω όντας μη κρινόμενος. Για την τάξη. Τώρα ως προς τον φίλο μου τον κυρ Νέστορα αλλά εν μέρει και στον nasokosm και delta66: Θα είμαι ο 1ος κακός. Λοιπόν: 1) Δεν βρήκα τη μελωδική γραμμή ξεχωριστή. 2) Τα (προγραμματισμένα) τύμπανα έχουν ενοχλητικό ήχο (σαν αυτούς που μας έχουν συνηθίσει σε μοντερνολαϊκά) 3) Το σόλο της κιθάρας είναι τυπικό, απέχον από τις μεγάλες στιγμές που έχω ακούσει από 'σένα. 4) Επίσης σπουδαίο παίξιμο (αλλά και νότες) δεν έχει και το σόλο πιάνο. 5) Εκείνο που έχει το πιο πολύ ενδιαφέρον είναι τα αλά Gong σημεία με τις μαρίμπες. Τελικά 3 διαφορετικά τεμάχια συνέρραψες; 1. Δεκτόν αλλά εγώ την βρήκα ξεχωριστή όπως καταλαβαίνεις. Δεν κερδίζει βραβείο μοναδικότητας αλλά είναι δική μου. Υποκειμενική. 2. Αρκετά υποκειμενική η τοποθέτηση σου αν και θα σου εκμυστηρευθώ πως επειδή διαθέτω 4 drum samplers (DFX, Easy drummer, Kontakt 4, Battery 3) κατέληξα στα συγκεκριμμένα απο το Hypersonic επειδή μου αρέσουν σαν ήχος τυμπάνων. Το παίξιμο το δοκίμασα και πιό light (με sidestick, που ίσως ανεβάσω για να μου πείτε) αλλά μου άρεσε το κοντράστ του δεινοσαυρικού ταμπούρου και τομ με το soft θέμα. 19 χρόνια το σκέφτομαι... ;D 3. Εχεις δίκιο. (τις μεγάλες στιγμές δεν θυμάμαι όμως). Το άφησα έτσι γιατί εξυπηρέτησε τη μελωδία, την ατμόσφαιρα και δεν ήθελα να περιμένω άλλο. 4. Το πιάνο του Νίκου μπορεί να μην είναι άψογο τεχνικά σε σημεία αλλά πιστεύω πως το feel ήταν μέσα στο κομμάτι και εμένα με ενθουσίασε. Γι αυτό μ' αρέσει ο Νίκος γιατί ήταν ντράμερ και παίζει πλήκτρα ρυθμικά. Ισως δεν βοήθησε επίσης η εμμονή μου στα ηλεκτρικά πιάνα καθώς το είχε γράψει με ήχο ακουστικού πιάνου. 5. Κι εμένα μ' αρέσει. Τελικά 3 διαφορετικά τεμάχια συνέρραψες; Μμμμ... αυτό πόνεσε! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 1) Δεν βρήκα τη μελωδική γραμμή ξεχωριστή. 2) Τα (προγραμματισμένα) τύμπανα έχουν ενοχλητικό ήχο (σαν αυτούς που μας έχουν συνηθίσει σε μοντερνολαϊκά) 3) Το σόλο της κιθάρας είναι τυπικό, απέχον από τις μεγάλες στιγμές που έχω ακούσει από 'σένα. 1 και 3: Θα έλεγα πως είναι πλήρως ισορροπημένα και ενσωματωμένα με το στυλ - δεν τραβούν αφύσικα την προσοχή επάνω τους, και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι αν κοιτάς την ομοιογένεια ενός κομματιού - τώρα αν κάποιος προσπαθεί να πουλήσει guitar pyrotechnics είναι άλλο θέμα (κι άλλο στυλ...) 2: Eμένα μου φάνηκαν πολύ ήπια χωρίς "ψευτιά" στο ηχόχρωμα, κάτι που συμβαίνει όταν προσπαθούν να μιμηθούν κανονικά κρουστά, ενώ εδώ χρησιμοποιούνται στυλιστικά (βάλε μερικά chill out και θα καταλάβεις τι εννοώ). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Χαίρε αρχηγέ ;D! Βρήκα το κομμάτι ευάκουστο. Χωρίς ίσως νάχει κάτι πολύ ιδιαίτερο ή "δυνατό", όμως νομίζω πως αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα, ειδικά σε τέτοιου τύπου μουσικές. Πιστεύω πως έχεις "αδικήσει" την κιθάρα, κυρίως σε ό,τι αφορά τη θέση της στο mix και τον ήχο της που δεν είναι "ντυμένος" κατάλληλα για να συνάδει με τους υπόλοιπους -κατ'εμέ εξαιρετικούς- ήχους των άλλων οργάνων του πονήματος... Αν η κιθάρα έπαιρνε έναν πιό ambient χώρο στο σύνολο κι όχι τόσο in your face και είχε κάποια επιπλέον εφέ (delay?), νομίζω δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτε απο αντίστοιχες προτάσεις του εξωτερικού και σαφώς ακριβές παραγωγές. Μου έκανε αρκετά "κινηματογραφικό" σαν άκουσμα και σίγουρα δεν είναι στυλ που προσωπικά προτιμώ καθώς μου θυμίζει μουσική για αίθουσες αναμονής και παρόμοια, but then again, ωραία δεν θα ήταν ν'ακούγαμε τέτοια αντί για τα ανεκδιήγητα τα οποία συχνά πυκνά ακούγονται σε τέτοιους χώρους; Εν κατακλείδι, its you chief, κι αυτό είναι το πιό σημαντικό. Approved ;D!! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Χαίρε αρχηγέ ;D! Βρήκα το κομμάτι ευάκουστο. Χωρίς ίσως νάχει κάτι πολύ ιδιαίτερο ή "δυνατό", όμως νομίζω πως αυτό δεν αποτελεί μειονέκτημα, ειδικά σε τέτοιου τύπου μουσικές ------- Μου έκανε αρκετά "κινηματογραφικό" σαν άκουσμα και σίγουρα δεν είναι στυλ που προσωπικά προτιμώ καθώς μου θυμίζει μουσική για αίθουσες αναμονής και παρόμοια, but then again, ωραία δεν θα ήταν ν'ακούγαμε τέτοια αντί για τα ανεκδιήγητα τα οποία συχνά πυκνά ακούγονται σε τέτοιους χώρους; ------- Εν κατακλείδι, its you chief, κι αυτό είναι το πιό σημαντικό. Πολύ κοντά σε αυτό που ήθελα να πω (είπα να πρωτοτυπήσω και να μην βάλω ένα συνηθισμένο "+1")! Να προσθέσω μόνο την υποδειγματική αέρινη μίξη/παραγωγή που σε κάνει να το ακούς πολύ ευχάριστα, ακόμη και αν δεν είναι το στιλ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση