gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Ουφφφφ... Νόμιζα ότι θα είχαμε την επόμενη νυκτερινή πυρινική καταστροφή ;D ;D ;D Και του λογου μου μεχρι να διαβασω τα γραφομενα του,χ.....κα πανω μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Πολύ καλύτερο από τα παλιότερα Χάρη. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Εγώ ξέρω ότι ο ντράμερ θέλει δουλειά. 8) Τα δε αναλόγια είναι για τους ψάλτες. Όχι για soul. Έχω αλλά δε λέω άλλα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Εγώ ξέρω ότι ο ντράμερ θέλει δουλειά. 8) Άνεργος ε;. Πουτ@ν@ κρίση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Πουτ@ν@ κρίση. Πως πήγαινε μωρέ εκείνη η μεγάλη επιτυχία των Bachman Turner Overdrive ..... ; ;) :'( Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Ευχαριστούμε παλικάρια για τα καλά σας λόγια! Ελπίζουμε ότι η βελτίωσις θα συνεχιστεί μέχρι να αγγίξουμε την τελειότητα... ;D Εγώ ξέρω ότι ο ντράμερ θέλει δουλειά. 8) Τα δε αναλόγια είναι για τους ψάλτες. Όχι για soul. Εσύ να κοιτάς το δικό σου γκρουπ και να μην ανακατεύεσαι στα ξένα! ;) ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση