Προς το περιεχόμενο

Επιλογη αναμεσα σε fender vintage 62 reissue και deluxe strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat.

(παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat.

(παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε

Μεχρι το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη και μετα Αθηνα...δε ξερω που μενεις...Την eric johnson θα ηθελα πολυ να τη δοκιμασω γτ σιγουρα εκει θα καταληξω μια μερα!

Slow must go on....!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι

Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!!

Συντομα και φωτο!!!

Slow must go on....!!!!

For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι

Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!!

Συντομα και φωτο!!!

Καλορίζικη

• 4 εβδομάδες αργότερα...

επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier  τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω!

Slow must go on....!!!!

επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier  τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω!

Ναι, είναι σπάνιο το μικρό αλλενάκι των fender. Είναι 0.05 ιντσες κι ίσως υπάρχει σε καλό κατάστημα εργαλείων. Το αλλεν αυτο βέβαια, είναι τόσο μικρό που φθείρεται γρήγορα εκτός αν πάρεις τα καλά ασημί ατσάλινα αλλεν(όχι τα μαύρα). Εγώ χρησιμοποιώ ένα κατσαβιδάκι μικρό για ηλεκτρονικά που ταιριάζει και κάνει καλά τη δουλειά του.

http://www.toolshopdirect.co.uk/item.php?settogglevat=y&sn=633602&w=SILVERLINE_11PC_JEWEL_SCREWDRIVER&toggle_vat=x

Δες και το παρακάτω για περισσότερα:

http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=6&t=48878

να σαι καλα ρε Sottos γτ πηγα να τρελλαθω,λεω δε γινεται να μην κανει κανενα.Ωραια ττο εχω κ εγω αυτο το σετ κατσαβιδακια αρα με ενα σταυροκατσαβιδο απο αυτα θα κανω δουλεια ετσι?

Slow must go on....!!!!

Νομιζω πως ειναι αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_allen_key_for_americanbridge.htm

• 1 μήνα αργότερα...

Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο

P8250216_2.JPG.bf110d1fb376124700b25245ae5db033.JPG

P8250217_2.JPG.d9232049a56943151786fb8edb09e47d.JPG

P8250215_2.JPG.a20368362bb5f715f9fd2820b98da5f1.JPG

Slow must go on....!!!!

Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο

Εισαι ωραιος και στις 2 επιλογες σου.  ;)

Καλοριζικα καλοπαιχτα και καλοσυναυλιοηχογραφητα  :o  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου