messalion Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Βασικα......(χωρις κακια ή κατι τετοιο) πιο πολυ σε ΚΑΘΑΡΟ balkan μου κανει παρα σε gypsy....... λατρεμενος ηχος ουτως ή αλλως απο εσενα και το ξερεις ;) αρχιζουν τα δαχτυλα σου και ξεδινουν ετσι ? :P "παλι στο δρομο με βγαζει η καρδια, μ'ενα τραγουδι στα χειλη μου. παιρνω κιθαρα γυρνω στα στενα,και ολοι τριγυρω ειναι φιλοι μου" πως το εδεσες ετσι ρε τυπε ? με κουφανες think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Βασικα......(χωρις κακια ή κατι τετοιο) πιο πολυ σε ΚΑΘΑΡΟ balkan μου κανει παρα σε gypsy....... λατρεμενος ηχος ουτως ή αλλως απο εσενα και το ξερεις ;) αρχιζουν τα δαχτυλα σου και ξεδινουν ετσι ? :P "παλι στο δρομο με βγαζει η καρδια, μ'ενα τραγουδι στα χειλη μου. παιρνω κιθαρα γυρνω στα στενα,και ολοι τριγυρω ειναι φιλοι μου" πως το εδεσες ετσι ρε τυπε ? με κουφανες Α ρε μεσσάλιε το 'πιασες, μπάλκαν ήταν αρχικά και μετά το διασκεύασα ως 'άσκηση΄. Νομίζω ότι με κρουστά θα θύμιζε μπρεγκοπρωτοψάλτη στυλ.... Σ ωραίος! Τα στιχάκια μέσα στην παραζάλη μιας εφημερίας ολοκληρώθηκαν και τα πρώτα γράφτηκαν... στο δρόμο! ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Μπραβο σας! Πολυ ωραιο και το αρχικο και το πειραγμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Α ρε μεσσάλιε το 'πιασες, μπάλκαν ήταν αρχικά και μετά το διασκεύασα ως 'άσκηση΄. Νομίζω ότι με κρουστά θα θύμιζε μπρεγκοπρωτοψάλτη στυλ.... Σ ωραίος! Τα στιχάκια μέσα στην παραζάλη μιας εφημερίας ολοκληρώθηκαν και τα πρώτα γράφτηκαν... στο δρόμο! ;) Το οτι γουστάρεις Μπάλκαν κανει μπάμ κυρίως απο το καζου της προηγούμενης ηχογράφησης :D Αυτή η βερσιον μου άρεσε περισσότερο :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση