argytar Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Ξέρω ότι περνάει πολύ απ'έξω από το στυλ αλλά προσπάθησα να κάνω μια προσέγγιση. ο κουμπάρος ο Νικ μου έστειλε πριν καναδυό βδομάδες ένα τραγούδι. Σήμερα στον Αρμνενιστή συνάντησα μια παρέα που παίζανε gypsy jazz με τσιγγανοκίθαρα και βιολί και επηρεάστηκα. Το σολάκι στη μέση έγινεπρόχειρα αλλά το κράτησα γιατί λέω να μελετήσω πρώτα και μετά να παίξω κάτι πιο σωστό. Τα τύμπανα είναι της στιγμής γιατί είναι 2.30 και δε με παίρνει να βαράω τσίκι τσίκι με τα ακουστικα.Έβαλα και λίγο καζού το απόγευμα αντί πνευστώνε ,παίζω με μια Takamine ΕF made in Japan Enjoy ;D πείτε καμιά γνώμη γιατί θα πέσουν διορθώσεις ούτως ή άλλως θα γίνει ένα revision!! ετσι_απλα2.mp3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 πολύ ωραίο τραγουδάκι.... δεν με χάλασε κάτι, πολύ ωραία η φωνή και το μπάσο (αν και θα το προτιμούσα λιγάκι πιο ζωντανό σε παίξιμο), η ρυθμική έκανε τη δουλειά της και το σόλο ήταν στο ύφος....μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Μπράβο!!! Πολύ ωραίο το τραγούδι, κεφάτο, με ωραία μουσική επένδυση και φωνητικά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Παίδες thanks να 'στε καλά! Θα μεταβιβάσω και στον κουμπάρο ! ;D Όταν βρω χρόνο θα το ρετουσάρω λίγο ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Ξέρω ότι περνάει πολύ απ'έξω από το στυλ αν εννοεις το δικο σου στυλ - οχι δεν περναει καθολου (και φυσικα αυτο ειναι καλο κατ εμε) ο κουμπαρος τραγουδαει ? καλοκαιρινοτατο τραγουδακι που μου αρεσει παρα παρα πολυ :D μπραβο ρε φιλε :) σιγοψυθιριζοντας "ετσι απλα ετσι απλα ελα κοντα μου ελα λιγο πιο κοντα" think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 αν εννοεις το δικο σου στυλ - οχι δεν περναει καθολου (και φυσικα αυτο ειναι καλο κατ εμε) ο κουμπαρος τραγουδαει ? καλοκαιρινοτατο τραγουδακι που μου αρεσει παρα παρα πολυ :D μπραβο ρε φιλε :) σιγοψυθιριζοντας "ετσι απλα ετσι απλα ελα κοντα μου ελα λιγο πιο κοντα" Εγώ τραγουδάω ρε μαν!! Δε γνωρίζεις τη φωνή μου? 8) 8) (Μου χα χα χα) Να σαι καλά ρε παίκτη!! Αν μπορεί να προτείνει κανείς μερικά videos για να ''μπει'' κανείς στο style θα τον ευχαριστούσα! ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Εγώ τραγουδάω ρε μαν!! Δε γνωρίζεις τη φωνή μου? 8) 8) (Μου χα χα χα) Να σαι καλά ρε παίκτη!! Αν μπορεί να προτείνει κανείς μερικά videos για να ''μπει'' κανείς στο style θα τον ευχαριστούσα! ;D Να σου πω την αληθεια οχι δεν την γνωρισα τη φωνη σου ;D ;D gypsy κομματια θες να σου προτεινουμε ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Να σου πω την αληθεια οχι δεν την γνωρισα τη φωνη σου ;D ;D gypsy κομματια θες να σου προτεινουμε ? Βιντεομαθήαματα κυρίως.... ξέρω ότι ένα google search αρκεί αλλά αν κάποιος βρήκε κάτι που τον βοήθησε στη μελέτη μεθοδικά και βήμα βήμα ας το μοιραστεί μαζί μας!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2012 Βιντεομαθήαματα κυρίως.... ξέρω ότι ένα google search αρκεί αλλά αν κάποιος βρήκε κάτι που τον βοήθησε στη μελέτη μεθοδικά και βήμα βήμα ας το μοιραστεί μαζί μας!! χμμμ απο εμενα δεν θα εχεις κατι καθοτι δεν ασχολουμε με το ειδος, απλως μου αρεσει αλλα μπορω να σε παραπεμψω σε ενα στυλ και ονομα που με το σωστο ψαξιμο μπορει να βρεις καλα πραγματακια ;) try it - you never know :D :D Djangology - ειναι το χαρακτηριστικο στυλ παιξιματος του μεγαλου Django Reinhardt think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Και γ@μω !!!! :o :o ε φιλος θα μπεις στην γυφτοπαρεα? ;D να σου πω με αφηνεις αν βρω χρονο να το πειραξω λιγο? Μπραβο 100 φορες (Οσο για τα βιντεομαθηματα που λες ξεκινα με τα 2 παλια βιντεο του Paul Mehling ...γενικα και τα 4 dvd που εχει ειναι παρα πολυ καλα....τα εχω αγορασμενα μπορουμε να κανονισουμε να στα στειλω....οτι θελεις στειλε πμ ) http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση