zapnik3 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Μπορειτε να μου πειτε μερικα τραγουδια που να ειναι τετοιου στυλ γιατι θα καλεσω την κοπελα μου το βραδυ στο σπιτι και θελω να κανω μια συλλογη απο τετοια κομματια. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
After_Hours Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Κάτι για αρχή: Κάτι για τον καναπέ και την ατμόσφαιρα: Και μετά... Mission accomplished ;D ‘You gotta be willing to die for the motherf@cker.’ -Elvin Jones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Οτι θα καναμε και τους DJ για να γαμ.... ο φιλος δεν το ειχα φανταστει :D :D :D Φιλικα παντα και να΄σαι καλα οι επιλογες του after_hours πιο πανω ειναι πολυ σωστες αν και το manhattan θα το απεφευγα ;) κατι σε πιο relax παντως ειναι και ολα τα budha bar - arno ellias και επισης μιας και ερχεται και καλοκαιρι - nacho sottomayor και cayetano ;) καλο βολι ;D ;D 8) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Dr Love....is about to speak:Με αυτα δεν κανεις τιποτις αδελφε ,το παρακατω τις φτιαχνει ολες ακομα και σκυλαδικα να ακουνε επισης αν θελεις να σε παρει αγκαλια σαν αρκουδακι και να σε ζουληξει παιξτο μετριοφροσυνη με αυτο (βοηθαει το βουρκωμενο ματι εδω :'() επισης μην ξεχνας ΚΕΡΙΑ πολλα ,και λελουδα ολες τα γουσταρουν (ακομα και deicide να ακουν).και ευγενεια (οχι υπερβολες θα νομιζη οτι εισαι μαλθακος και της μοντεσοριανης) αντε βρε καλα να περασετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Eρασιτεχνες. Παρε εδω ρε να μη παιδευεσαι να φτιαχνεις playlist. http://fuckmusic.fm/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Eρασιτεχνες. Παρε εδω ρε να μη παιδευεσαι να φτιαχνεις playlist. http://fuckmusic.fm/ παναγια μου - που το βρηκες ρε φιλε ? :D :D :D κορυφη επισης το καλυτερο "37 couples are fucking good and listening to fuckmusic.fm right now" think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Προσωπικη αποψη: Εαν ειναι να γινει θα γινει. Τωρα η καλη μουσικη η ατμοσφαιρα και τα λελουδια που ειπανε ειναι νομιζω το κερασακι στην τουρτα που λεμε! Εκτος και αν μιλαμε για ρομαντικη κοπελα που επιβαλει τετοιες καταστασεις... ΥΓ: δεν το παιζω ιστορια. Στο θεμα μας λοιπον. Ενα ωραια αλλα δυνατο τραγουδακι για δυνατες εμπειριες ειναι αυτο. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me Απο τις δικα μου κολληματα θα προτεινα 3 κομματια η καλυτερα εναν δισκο. Making Movies- Dire Straits Για αρχη Για την μεγαλη στιγμη Για μετα Θα προσθεσω γενικα τωρα. Ριξε μια ματια στον Yanni εχει χαλαρωτικα κομματακια εχω ενα μερικα στο αμαξι για να χαλαρωνω. (μονο μην χαλαρωσεις πολυ) Καλη Επιτυχια αν τελικα ειναι αργα ελπιζω την επομενη φορα. ΥΓ2: Πες μας τελικα ποιος προτεινε το πιο πετυχημενο. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Περασε η νυχτα,ο φιλος πρεπει να το βατεψε το κοριτσι! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Περασε η νυχτα,ο φιλος πρεπει να το βατεψε το κοριτσι! ;D Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια ε? Εγω προθυμοποιηθηκα παντως να συμβαλω . Ελπιζω ο σκοπος του να επετεύχθη. We are the Sultans Of Swing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zapnik3 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Με βοηθησατε παρα πολυ με τις προτασεις σας..Ηταν παρα πολυ καλες και ειδικα το site που ειχε δωσει ο φιλος, με εσωσε. Σας ευχαριστω πολυ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση