Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Γεια χαρα σε ολους! Παραθετω ενα σολακι μου πανω σε ενα μελωδικο backing track! Ελπιζω να σας αρεσει! Καθε σχολιο ευπροσδεκτο! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Ωραίος φίλε μου και μπράβο για την προσπάθεια ΑΛΛΑ ο εν λόγω διαγωνισμός βρήκε το νικητή του πιστεύω μετά το entry του παρακάτω κυρίου :o We have a winner definitely! Και πάλι μπράβο ωστόσο :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο το σολάκι φίλε μου, πολύ μελωδικό. Το παίξιμό σου μου άρεσε όπως και ο ήχος σου. :) Υ.Γ.: Έχεις να μας παραθέσεις το backing track; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playguitarallday Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Πολυ ωραια ολα, και ο τονος και το backing track και το παιξιμο,μπράβο σου.Το backing track και γω θα το γουσταρα για κανα τζαμαρισμα. Εdit:Νατο: http://dl.dropbox.com/u/7849971/Melodic%20Challenge%20Contest.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Eυχαριστω παιδες. Ναι ο τυπος αυτος παιζει απιστευτα ωραια.. Κι απ την πρωτη στιγμη που ανεβασε το σολο του ειπα κι εγω, ο τυπος παει για πρωτια. Και εχει καλα παιξιματα γενικοτερα, μεσα στο προφιλ του στο youtube. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 δειτε και για ποια αλλη πρωτια πει ο τυπος του βιντεο ;D ;D ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=193909.msg669497;topicseen#new think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Kαλή προσπάθεια :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 ευχαριστω φιλε! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα σε ολους! Παραθετω ενα σολακι μου πανω σε ενα μελωδικο backing track! Ελπιζω να σας αρεσει! Καθε σχολιο ευπροσδεκτο! 00:57 - 01:01 Φρασάρα Larry Carlton style 8) :) Πολύ ωραία έπαιξες. Τώρα όσο για το άλλο βιντεάκι με το entry του Felipe, ο τύπος είναι όντως παιχταράς με φοβερό touch. Βοηθάει βέβαια και ο ήχος πάρα πολύ στο να μας αρέσουν ακόμα παραπάνω αυτά που έπαιξε (αν συγκρίνουμε τα 2 βίντεος απο ηχητικής άποψης εννοώ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2012 Πανέμορφο! Ανέβασε πράμα, θα βρείς σίγουρα κοινό! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση