Fenderikos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Μετά από ένα διπλό εσπρέσσο και εμπνευσμένος από τις τελευταίες σφαλιάρες που είδαμε όλοι, είπα να ξεδώσω κι εγώ με μερικές ψιλές στην κιθάρα μου!! Percussive style λοιπόν! Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 ωραιος..!! ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Ωραιος ο παικτης.M αρεσε. Μπραβο Fenderikos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Πολύ ωραίο, μου άρεσε πολύ!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Ωραίος :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Μπράβο σου, πολύ καλό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 ..έχεις συνθέσει ένα θεμέλιο γερό για μια φανταστική ενρχήστρωση τεξιδιάρικη πίσω στο χρόνο. Εύγε σου ! υ.γ. Και μόνο του στέκει ολοκληρωμένο. :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 ..έχεις συνθέσει ένα θεμέλιο γερό για μια φανταστική ενρχήστρωση τεξιδιάρικη πίσω στο χρόνο. Εύγε σου ! υ.γ. Και μόνο του στέκει ολοκληρωμένο. :) cover ειναι ειμαι μεγαλος φαν του perc και finger style και εχω ακουσει/δει προσπαθειες απο πολλους να παιξουν bundy - hedges - McKee και αλλους με μεγαλη αποτυχια - εσυ ομως φιλε το περνας σε αλλη φαση Πολυ ωραιο παιξιμο, αρμονικες , τεμπο (εκει το χανουν οι πιο πολοι) και με μεστο γεματο παιξιμο καταφερες να μην το ξεχωριζω απο το κανονικο Ευγε και συγχαρητηρια think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 cover ειναι Σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Δεν το γνώριζα. :-\ www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2012 Μπράβο !!!!! Ωραίο παιξιμο!!!!!!!!! Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση