mindconspiracy Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Το ensoniq εννοείται.Αλλά η γνώμη σου είναι σεβαστή όπως ελπίζω να είναι και η δική μου.Τώρα αν έχεις κάποιο κόλημα με τα αμάξια μπορείς να μπείς σε κάποιο άλλο φόρουμ σε κάποιο άλλο site. Γιατι νομίζεις οτι μιλάς εκ μέρους όλου του φόρουμ 'αρχηγε μου' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 γιατι οπως ειπες και εσυ δεν νομίζω απο τα 3000 + μέλη να τα έχει έστω και ενας αυθεντικά. ειμαστε ολοι μας "κλεφτες" λογισμικου αλλα τελος παντων δεν νομιζω να υπαρχει ελπιδα συνεννοησης μεταξυ μας οποτε I rest my case.. :roll: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Αυτά είναι δικά σου λόγια και δικά σου συμπεράσματα.Καλό θα είναι να μήν το συνεχίσουμε για ευνόητους λόγους. Πάντως θα ήθελα να δω από άλλα μέλη πόσο "λαθος" βγήκα στο πόσοι διαθέτουν αυθεντικά plug in και αν τα συγκρίνουν με hardware. Και τελευταίο για τον Superfunk.Ειναι ωραία να οδηγείς ένα impreza sto Gran Turismo 4 αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα.Ελπίζω να συνενοηθήκαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Αυτά είναι δικά σου λόγια και δικά σου συμπεράσματα :roll: α,δηλ.δεν εγραψες αυτα που εχω κανει quote παραπανω...εγω τα εγραψα... :roll: τωρα για τα περι Grand Τurismo η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα... :lol: (με αλλα λογια δεν μπορω να καταλάβω καν τι εννοεις! :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Δεν πειράζει καταλάβανε όλοι οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 τωρα για τα περι Grand Τurismo η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα... :lol: (με αλλα λογια δεν μπορω να καταλάβω καν τι εννοεις! :lol: ) Μάλλον το παλικάρι θέλει να πει ότι μπορεί οι virtual εξομοιώσεις των διαφόρων effects units να είναι απλά ΟΚ αλλά καμία σχέση με το real thing, το hardware δηλαδή... :roll: Α, και παρεμπιπτόντως θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Superfunk, αν και δεν έχω original τα Waves, απλούστατα γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. Αλλά έπαιξα σε παραγωγή που ο παραγωγός τα χρησιμοποίησε και κατάλαβα κι εγώ κάποια πράγματα! :wink: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Γιατι νομίζεις οτι μιλάς εκ μέρους όλου του φόρουμ 'αρχηγε μου' ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αντε καλα μπανια!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Δεν πειράζει καταλάβανε όλοι οι άλλοι. Καλά, όσο γι'αυτό μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρος... :roll: :roll: :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 σκασε ΕΣΥ!!ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ! :twisted: :lol: :lol: Για να μην αρχισω να μιλαω για τα..τρισαθλια copies stratocaster που φτιανεις στο γκαραζ σου!!! :twisted: :lol: Θα σε πιασω ομως δεν θα σε πιασω..... :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2006 σκασε ΕΣΥ!!ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ! :twisted: :lol: :lol: Για να μην αρχισω να μιλαω για τα..τρισαθλια copies stratocaster που φτιανεις στο γκαραζ σου!!! :twisted: :lol: Θα σε πιασω ομως δεν θα σε πιασω..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Για τις Strat' date=' guilty as charged your honor!! Για το λογισμικό... δυστυχώς... [b']άλλοι κλέβουν εμένα[/b], αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση