Προς το περιεχόμενο

Κάρτα UAD. Γιατί να την πάρω;

IxNiLaTiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω τα παιρνω ολα original μια & μου τα στελνουν λογω του endorsement μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Put the logsm down! :lol: :lol:

Το θέμα έχει ξεφύγει!!! Και ένα real Plug in μπορεί να το κλέψει κανείς, αυτό δεν το κάνει ανώτερο ή κατότερο από το virtual όμως!

το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,

το κανει!!!!!

:lol: :lol:

που θα μου πεις εσυ εμενα!! :lol:

αλλωστε οταν βαλαμε πλαϊ-πλαϊ την Neve που εκλεψα απο τα Abbey Road περυσι με το νομιμα αγορασμενο pc σου που ετρεχε ενα προγραμμα At :lol: ari απο τα 80s το PC σου δεν ακουγονταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο??

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Νομιζα οτι και οι δύο είχαμε μείνει στο να μην το συνεχίσουμε για πολλούς και ευνόητους λόγους.Το να κανεις πλακίτσα με τον φίλο σου τον abraxas και να κοροιδεύεις το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο και άνανδρο.Χαλάρωσε λίγο.........

Νομιζα οτι και οι δύο είχαμε μείνει στο να μην το συνεχίσουμε για πολλούς και ευνόητους λόγους.Το να κανεις πλακίτσα με τον φίλο σου τον abraxas και να κοροιδεύεις το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο και άνανδρο.Χαλάρωσε λίγο.........

Φίλε μου συμφωνώ ότι ο SF ξέφυγε λίγο αλλά αυτό που πρέπει να δεις είναι το point που υπάρχει στα posts του SF, του Abraxas, του Fleamail, τα δικά μου and so on.

Το point αυτό είναι ότι δεν υπάρχει καμία λογική στο συσχετισμό που έκανες μεταξύ της ποιότητας των Waves και της τιμής τους. Εσύ είπες ότι ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν ή μπορούν να έχουν τα Waves αγορασμένα original επειδή είναι πανάκριβα (και όντως είναι) οπότε το Ensoniq σου που αγόρασες 350 ευρώ είναι καλύτερο. Το ότι τα δύο θέματα είναι τελείως άσχετα ελπίζω να το καταλαβαίνεις γιατί βγάζει μάτι.

Τώρα, αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το Ensoniq σου είναι καλύτερο από τα reverbs των Waves, δικαίωμά σου. Απλά πριν μερικά posts είπες ότι αν κάποιος σου υποδείξει ένα plug-in reverb καλύτερο του Ensoniq σου, θα του το χάριζες. Δεν μίλησες για τιμή. ¶ρα, πιθανώς ΟΝΤΩΣ τα Waves προσφέρουν καλύτερο βάθος και ισχύει το ρητό "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" που όπως ξέρεις δεν βγήκε τυχαία.

Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη δική μου συμπεριφορά απέναντί σου γιατί θέλω μόνο να αντιληφθείς τί θέλουμε να σου πούμε, με κάπως περίεργο τρόπο είναι η αλήθεια! :) :) :) :)

Yes it is!!!

• Guru

Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα γιατί δεν έχω καταλάβει...

τι εννοείτε όταν λέτε καλό reverb και με ποια κριτήρια κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...δεν είδα να τίθεται πουθενά κάποιο σημείο αναφοράς...

το αόριστα "αυτό είναι καλό κι αυτό κακό" ανεξαρτήτως τιμής και hardware ή software υλοποίησης, δεν με βοηθάει να καταλάβω...

είναι και το αλτσχάιμερ στα πρόθυρα...συγχωρείστε με... :roll:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Φίλε μου, μείνε λίγο περισσότερο στο φόρουμ και δες τι μπορείς να πάρεις από τη γνώμη των άλλων, πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που μας πρόσφερες ήταν χαρακτηρισμοί ('για κλάματα' κλπ), υποθέσεις περί της νομιμότητας των μελών του φόρουμ και τελικά φυγομαχία όταν τα πράγματα ζόρισαν. Στη δική μου ερώτηση δεν απάντησες.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ελαφρώς γελοίοι και μας αρέσει να κάνουμε πλακίτσα... πάντως για τον ανδρισμό μας έχουμε προ πολλού πάψει να έχουμε αμφιβολίες... εσύ; :D :D

Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα γιατί δεν έχω καταλάβει...

τι εννοείτε όταν λέτε καλό reverb και με ποια κριτήρια κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...δεν είδα να τίθεται πουθενά κάποιο σημείο αναφοράς...

το αόριστα "αυτό είναι καλό κι αυτό κακό" ανεξαρτήτως τιμής και hardware ή software υλοποίησης' date=' δεν με βοηθάει να καταλάβω...

είναι και το αλτσχάιμερ στα πρόθυρα...συγχωρείστε με... :roll:[/quote']

Για μένα το "καλύτερο" reverb είναι αυτό που ακούγεται φυσικό και όχι ψεύτικο, αυτό που μπορείς να παραμετροποιήσεις κατά το δοκούν και να διατηρεί τη φυσικότητα του, αυτό που δίνει καλύτερα την αίσθηση του βάθους χωρίς να "απλώνει" υπερβολικά ο ήχος.

Κατά την ταπεινή (και δίχως γνώσεις) άποψή μου... 8)

Yes it is!!!

Το reverb είναι όπως το αλάτι.

Δεν υπάρχει κακό η καλό αλάτι, υπάρχει ανάλατο και λύσσα φαϊ!

Μαμαλάκης speaking! :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου